7 szex fajta, amit az őszinte kapcsolatban élő párok átélnek

7 szex fajta, amit az őszinte kapcsolatban élő párok átélnek

Címlap / Szerelem / Szex / 7 szex fajta, amit az őszinte kapcsolatban élő párok átélnek / 2. oldal

A békülőszex

Összevesztetek valamin, és nagyon haragudtatok egymásra. Mindegy, mennyi ideig tartott ez a szakasz – akár pár napig, akár csak húsz percig -, a békülést egy szenvedélyes együttléttel ünneplitek meg.

Kiadjátok magatokból a feszültséget és a felgyülemlett stresszt, majd utána nem csak a hangulatotok jobb, de sokkal közelebb is érzitek magatokat egymáshoz.

A kísérletező szex

Olvastál egy cikket, és kedved támadt kipróbálni pár addig nem is ismert pózt. Esetleg egy barátnőd mesélt egy kalandjáról részletesen, és kíváncsi lettél.

Akárhogy is, minden pár életében elérkezik a kísérleti szakasz, amikor olyan dolgokat próbálnak ki az ágyban, amit addig nem is mertek szóba hozni. Így lehet izgalmas és változatos a szexuális életetek!

A spontán szex

Egyik pillanatban még azt gondoltad, ma korán lefekszel, és sokat fogsz aludni, a következőben pedig már félig le is vetkőztetek a pasiddal hirtelen felindulásból.

Ezek az együttlétek szenvedélyesek, és nagyon frissítőek is, ezért olyan egészségesek a kapcsolatotok szempontjából.

Amikor tudod, mi lesz

Mert nem csak spontán együttlétek vannak, hanem olyanok is, amikor pontosan tudod, mi vár rád.

A közös életetek során már kiismerted a pasidat, és azt is, a viselkedése mire utal, ezért ha például alsógatya nélkül dől be melléd az ágyba, nem kell sokáig gondolkodnod, mit szeretne. Ez ugyancsak a boldog kapcsolatok egyik ismérve!

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást