Őszi munkába járás: 7 irodai outfit, amiben lenyűgöző leszel

Őszi munkába járás: 7 irodai outfit, amiben lenyűgöző leszel

Címlap / Stílus / Divat / Őszi munkába járás: 7 irodai outfit, amiben lenyűgöző leszel

Irodai munka esetén kihívás lehet minden nap elegánsan, változatosan, de mégis kényelmesen öltözködni, de szerencsére van pár bevált módszer, amivel a professzionalista megjelenést könnyedén kombinálhatjuk a komfortérzettel. Mielőtt nekilátunk ruhatárunk őszi felfrissítésének, érdemes tanulmányoznunk munkahelyünk elvárásait, hiszen a cég dress code-jának meg kell felelnünk.

Minden az alsóneműnél kezdődik, tehát ha alig várod, hogy kényelmetlen melltartód levethesd otthon, akkor mindenképpen cserél le. A tanga szintén nem irodába való, hiszen nem ülhetünk bevágó, szúró érzettel a testünkön nyolc órán keresztül.

Ez igaz a cipőre is, célszerű kényelmes cipőben bejárni és az irodában átvenni a magassarkút, de ha ez nem opció, akkor is válassz komfortosabb megoldást a csinos, de boka-kínzó tűsarok helyett. Pár klasszikus stílusú ruhadarab, ami illik személyiségünkhöz és kiemeli alakunkat, jó alapot biztosít egy felkészült ruhatárhoz, de belefér pár vadabb darab is. Hogy milyen blúzokat, blézereket, zakókat válasszunk? Ez a hét divatos outfit biztosítja, hogy úgy végezd a munkád, hogy közben jól is nézel ki.

A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!