5+1 kedves love-story pároktól, akik a járvány alatt találtak egymásra

5+1 kedves love-story pároktól, akik a járvány alatt találtak egymásra

Címlap / Szerelem / 5+1 kedves love-story pároktól, akik a járvány alatt találtak egymásra

Bea (42) Válás helyett újra szerelem

Húsz éve vagyunk együtt, két gyerekünk van és már a járvány előtt is voltak problémáink, kezdett kihűlni a kapcsolat. Elvesztettem az állásom, ezért még nagyobb teher helyezkedett a házasságunkra, amit nem könnyített meg a gyerekekkel való otthoni tanulás és az állandó bizonytalanság.

Annyit veszekedtünk, hogy kimondtuk: jobb, ha elválunk. Már megtettük ezügyben az első lépéseket, mikor az ügyvédtől hazafelé elbeszélgettünk a ház előtt a kocsiban. Úgy döntöttünk, adunk egy utolsó esélyt a kapcsolatunknak, mert a gyerekeknek tartozunk ennyivel. Végül átvészeltük a legsötétebb időszakot és nem tudom, hogy igazán mi változott, de azóta újra egymásba szerettünk.

Anna (35) Váratlan távkapcsolat

Tavaly év elején egy nyaralás alatt megismerkedtem Olaszországban egy sráccal, akivel aztán online tartottuk a kapcsolatot, ami hamar romantikusra fordult, már amennyire ez lehetséges a virtuális térben.

Éppen hozzám utazott volna, mikor beütött a karantén. Az első igazi randink emiatt fél évet tolódott, de mikor végre találkoztunk, egyértelművé vált, hogy megérte várni egymásra, mert azóta is lángolunk.

Zoé (27) Szerelem a Covid-osztályon

Szerelem koronavírus idején
nambitomo/istockphoto.com

Rezidens vagyok és nem lepődtem meg, mikor Covid-osztályra osztottak be dolgozni. Fizikailag és lelkileg is megterhelő volt, főleg az aggódó hozzátartozókkal való foglalkozás. Az egyik hölgy-beteg fia mindig nagyon kedves és türelmes volt és mindig hozott nekünk csokit, mert tudta, hogy enni is alig van időnk. A hölgy szerencsére meggyógyult és a fia egy szép virágcsokrot küldetett hálája jeléül, amiben randira invitált. Fél éve vagyunk együtt.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást