Amit Meghan Markle interjúból megtudtunk a királyi élet sötét realitásáról

Amit Meghan Markle interjúból megtudtunk a királyi élet sötét realitásáról

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Amit Meghan Markle interjúból megtudtunk a királyi élet sötét realitásáról

Az angol sajtó kíméletlen

Meghan és Harry 2016-ban ismerkedtek meg és a brit média már a kezdetektől fogva ellenséges volt az egykori színésznővel. Harry azt mondta, egy barátja előre figyelmeztette, hogy „az angol társadalom bigott, és média ezt a társadalmat szolgálja ki. A lapok tönkre fogják tenni az életedet.”

Ekkor még nem tudta, mennyire be fog válni ez a jóslat. Meghan nem indult jó alapokkal a brit társadalom szemében, hiszen amerikai sorozatszínésznő volt, ráadásul elvált. Az, hogy édesanyja révén félig afro-amerikai, szintén nem javított megítélésén és lapok mindig igyekeztek negatív fényben feltüntetni.

A rasszizmus még egy királyi kisbabát is érint

Nemcsak Meghan volt az, akinek bőrszíne téma volt a Palotában. Állításuk szerint a királyi család egyik tagja felvetette Harrynek, mennyire lesz sötét bőrszíne lesz a születendő gyermekének és ez mit jelent majd a monarchiára nézve. (Nem árulták el, ki kérdezte ezt, csak annyit lehet tudni, hogy nem a Királynő és nem Fülöp herceg.)

Az is meglepte őket, hogy – unokatestvéreivel ellentétben – kisfiuk, Archie nem kapott hercegi rangot és ezáltal védelmet sem. Meghan azt mondja, ez is sokat nyomott a latban, mikor fia biztonsága érdekében meghozták a döntést arról, hogy Amerikába költöznek. 

Az élet a palotában rendkívül korlátozott

Sok lány álmodozik hercegnői életről, pedig a valóságban nem túl inspiráló. Mikor Meghan megérkezett a palotába, le kellett adnia útlevelét, autója kulcsait, mindent. Mikor édesanyja, Doria meglátogatta, meg is jegyezte, hogy lánya nem mehet sehova, hiszen – ahogy Meghan mondta – „ez nem úgy megy, hogy ha el szeretnék menni, akkor hívok egy Ubert a kastélyhoz.”

A Buckingham palota
sedmak/depositphotos.com

Harry azt mondta Oprah-nak, hogy úgy élt bezárva, hogy nem is tudta, hogy bezárva él, mivel beleszületett ebbe az életbe. „

Az emberek csak annyit látnak ebből az életből, hogy mosolyogva kezet rázok másokkal a kamerák előtt, de valójában nem sok élvezetes van benne.”

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást