Ez az 5 tulajdonság kell ahhoz, hogy megtaláld az igaz szerelmet

Ez az 5 tulajdonság kell ahhoz, hogy megtaláld az igaz szerelmet

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Ez az 5 tulajdonság kell ahhoz, hogy megtaláld az igaz szerelmet

Öntudatos vagy

Meglehet, hogy a férfiak tartanak az erős, irányító nőktől, de nehogy azt gondold, hogy csakis a visszafogott, csendes lányokat szeretik! Valójában imádják azokat a nőket, akik pontosan tudják, hol tartanak az életükben, és merre szeretnének továbbmenni.

Ha pedig benned megvan ez a fajta öntudatosság, képben vagy saját magadról, és teszel is az álmaid eléréséért, előbb-utóbb az igaz szerelmet is megtalálod.

És amikor ez megtörténik, ennek köszönhetően fogod tudni, mit tegyél, hogy ez örökké is tartson!

Látod a hibáidat

Senki sem tökéletes, aki pedig mégis hibátlan partnert keres magának, hoppon fog maradni. Ha te azok közé tartozol, akik tisztában vannak a rossz tulajdonságaikkal, valamint a hibákkal, amiket elkövettek, az szuper dolog!

Arra utal, hogy nem egy filteren át nézed saját magadat, és ha valamit nem megfelelően csinálsz, megpróbálsz tanulni a következményekből.

A boldog kapcsolatokhoz ez elengedhetetlen, ezért is van az, hogy csak azok a nők képesek megtalálni az igazi párjukat, akik a régi hibákat nem követik el újra és újra a következő párjuk mellett.

Érzelmi intelligencia

Az IQ-szint sokat számít, de ezen kívül legalább ekkora szerepe van az EQ-dnak, vagyis az érzelmi intelligenciádnak a kapcsolatodban. Sőt, talán még fontosabb is!

Hiszen ez minél magasabb, annál érzelmesebb, empatikusabb személy vagy, aki képes feldolgozni és kezelni a saját lelki világát.

Ez segít abban, hogy amikor találkozol valakivel, hamarabb el tudd dönteni, összepasszoltok-e; hiszen egy olyan sráccal, aki nem szereti kimutatni az érzéseit, esetleg azt sem tudja, pontosan mit érez, nehezen tudnál hosszú ideig együtt maradni.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást