5 gesztus, amit könnyű félreérteni és szerelemnek hinni

5 gesztus, amit könnyű félreérteni és szerelemnek hinni

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 5 gesztus, amit könnyű félreérteni és szerelemnek hinni

Szimpátia

Nem, nem a te hibád, hogy beleszerettél valakibe, akiről azt láttad, hogy tényleg érdeklődik irántad. Amikor a világban mindenki rohan, és mindenki magával van elfoglalva, ritka, hogy olyan emberekkel találkozunk, akik nem csak a saját monológjukra figyelnek oda.

Te találtál valakit, aki mellett képes voltál megnyílni, és nem féltél sebezhetőnek tűnni. Természetes, hogy mindez nagyon jól esett a lelkednek, és egy idő után azt hitted, a nagyfokú figyelem és törődés valami többet jelent. Azonban sokszor tényleg csak erről van szó.

Tényleg csak egy rendes sráccal találkoztál, aki kedves volt veled, és nem akart többet – emiatt pedig ne ostorozd magad!

Barátság

Két ember között könnyen félreérthetővé válhatnak az interakciók. Az egyik fél azt gondolja, szimplán csak egy új barátság kezdetét látja, míg a másik úgy érzi, ez akár több is lehet. És ebben a történetben kivételesen te voltál a második.

Azt gondoltad, a srác azért ír olyan gyakran, és azért keresi a társaságodat, mert többet érez irántad. Talán szeretne elhívni randizni, csak nem mer – biztattad magad. És amikor kiderül, hogy sajnos nem ezt érzi, az egyáltalán nem a te hibád. Valószínűleg nem fogalmazott elég tisztán és őszintén a helyzetet illetően; mert ha kerek perec megmondja, hogy barátként tekint rád, szemernyi kétely sem maradt volna benned.

Dicséretek

Természetes reakció, hogy vonzódni kezdesz ahhoz a személyhez, aki láthatóan nagyra tart téged. A srác mindig megdicséri a külsődet, valamint a személyiségedet is. Okosnak, viccesnek tart, és hiszi, hogy nagy dolgokra leszel még képes. Hát persze, hogy előbb-utóbb te is szerelmesnek érzed magad!

Azonban előfordul, hogy valaki nem őszinte érzésekből kifolyólag dicsér téged. Lehet, hogy csak egy rövid kalandra vágyott, és ahelyett, hogy ezt éreztette volna veled, inkább a számára egyszerűbb utat választotta, és félrevezetett téged. Bárki beleeshet ebbe a csapdába, így ne érezd magad rosszul azért, hogy nem láttál át a szitán azonnal!

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást