3 csillagjegy, aki sose hazudna és 3, aki a hazugságvizsgálót is átveri

3 csillagjegy, aki sose hazudna és 3, aki a hazugságvizsgálót is átveri

Címlap / Életmód / Ezotéria / 3 csillagjegy, aki sose hazudna és 3, aki a hazugságvizsgálót is átveri

Akik profin hazudnak

Ikrek

Aki ennyire otthonosan mozog a kommunikáció világában, előbb-utóbb rájön, hogyan lehet a fabrikált történeteket teljes hitelességgel előadni. Persze nem rosszindulatból füllent az Ikrek jegy szülötte, egész egyszerűen csak annyira beleéli magát időnként a történeteibe, hogy szeret egy kicsit hozzátenni a valósághoz. Titkon ugyanis annyira vágyik arra, hogy mások izgalmas személyiségnek tartsák, hogy egy kis füllentéstől sem riad vissza. A gond, hogy emiatt időnként belekeveredik a saját történeteibe, hiszen nem emlékszik, kinek mit mesélt.

Skorpió

A Skorpió a legtitokzatosabb jegy, aki jól kiismeri magát ebben a közegben. Nagyon jó érzékkel veszi észre azt, hogy épp ki és mikor hazudik neki, emiatt pedig ő ezeket a hibákat biztosan nem követi el. Profi módon füllent, pláne akkor, ha egy szakítás után az egész világgal el akarja hitetni, hogy ő már rég kiheverte a történteket – még ha ennek szöges ellentéte is a valóság. Általában azért hazudik, hogy saját magát védje, hiszen élete során már annyiszor csalódott, hogy nehezen bízik meg ismét másokban.

Mérleg

A Mérleg jegy szülötte ki nem állhatja a konfliktusokat, és hogy elkerülje ezeket a vitás helyzeteket, inkább hazudik. Ha kell, akkor arról, hogy mit gondol valójában, máskor pedig valótlan dicséreteket vagy kifogásokat mond, csak hogy megússzon egy veszekedést. Nem rossz indulatból teszi, egész egyszerűen csak úgy véli, a békesség érdekében jobb néha füllenteni egyet, mint felesleges drámát kreálni az amúgy sem egyszerű hétköznapokba.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást