Íme 2017 legőrültebb makeup trendje, a PomPom smink

Íme 2017 legőrültebb makeup trendje, a PomPom smink

Címlap / Stílus / Arc / Íme 2017 legőrültebb makeup trendje, a PomPom smink

Nem telik el úgy hét, hogy az internet ne őrüljön meg a legújabb és legfurább sminktrendekért, mint például az ombre ajkak, a szeplőtetoválás, vagy éppen a „csillámpopsi”. Még alig tettük túl magunkat ezeken, máris egy új őrület hódít. Nézzük hát, mi is az a PomPom smink!

Hazánkban még nem túl elterjedt ez az új makeup hullám, mindenképpen érdemes pár szót szólni róla, főleg a fesztiválszezon közepén. Ki gondolta volna, hogy a hobbi boltokban beszerezhető, kisebb-nagyobb „díszgömbök” egyszer majd az extrémebb sminkek fő alkotóeleme lesz?!

Bizonyára nem sokan, de ha jobban megnézzük, az első sokk után ez a smink számos lehetőséget tartogat, hiszen nem muszáj ebből sem a legextrémebb verziót választani. Ez a kis „kiegészítő” épp olyan menő lehet egy fesztiválon, akárcsak egy nagyobb fejdísz.

Elkészítés

Ha nem vagy profi sminkes és nem is szeretnél hatalmas feltűnést kelteni, akkor kezdd úgy a folyamatot, hogy elkészíted azt a makeup-ot, amit egyébként is feltennél a kedvenc fesztiválod egyik napján.

Ezután pedig számos lehetőséged van, ugyanis előtted a döntés, hogy hogyan játszol ezekkel a kis színes golyócskákkal. Teheted őket a szemhéjadra, de itt figyelj, hogy a lehető legkisebb méretet válaszd, hogy ne zavarjon a pislogásban. Ragaszthatod őket a szemed környékére is, itt már lehetsz bátrabb a méret területén.

Végül pedig ragaszthatod a műszempillád végére is, hogy a megjelenésed tutira egyedi legyen. Ebben a trendben az a jó, hogy ha tetszik, könnyen a személyiségedre formálhatod, csak engedd szabadon a fantáziád. 

Hogyan rögzítsem?

A legjobb és legkímélőbb módszer, ha kétoldalú ragasztót teszel a pom pom-ok aljára és így teszed fel az arcod azon részére, ami neked tetszik. Kicsit kegyetlenebb megoldás a bőröd szempontjából, de másik opciónak megfelel, ha szempillaragasztót használsz. 

Nos, valóban be kell látni, hogy a PomPom smink sem azon őrületek közé tartozik, ami egészséges lenne, vagy táplálná az arcbőrt, de egy alkalommal még megéri kipróbálni, főleg, hogy az összes népszerű külföldi makeup blogger ezért van megőrülve, a trend pedig már az Instagram-ot is felrobbantotta.

Randira azért ne ezt a megoldást válaszd, de egy őrült nyári éjszakán még szuper kiegészítője lehet a fesztivál szettednek. Készen állsz?

VIDEO Jobb ember vagy, mint hinnéd, ha ez az 5 dolog jellemző rád

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!