2009 legjobb alakú sztárjai

2009 legjobb alakú sztárjai

Címlap / Stílus / Arc / 2009 legjobb alakú sztárjai

Ki tudná elfelejteni Kate Moss mondását, mi szerint semmi sem esik jobban neki, mint soványnak lenni.

Még egy diétás, csontösszeakadós éven vannak túl a hollywoodi sztárok. Szerencsére van pár igazán kisportolt, egészséges testű híresség is a sztárgyár városban. Ők valóban a szó régimódi értelmében jó testek, egészségesek és jól táplálkoznak.
Összegyűjtöttük a 2009-es év legegészségesebb és legjobb alakú sztárját.

Jessica Biel
Heti öt alkalommal tart egy órás edzéseket személyi edzőjével. Ha nem tud rész venni az edzéseken, röplabdázik, jógázik vagy túrázni megy.
A színésznő egy valóban aktív lány, szórakozásból jár sportolni, és ezt igen csak következetesen csinálja már hosszú évek óta.

Jessica Alba
Egy elfoglalt anya, mégis sikerült karban tartania alakját heti öt egyenként egy órás edzéssel: három alkalommal tornagyakorlatokat végez, kétszer egy héten kardioedzést tart és heti egy alkalommal edzőgépeken izzad.

Taylor Lauter
A Twilight mozifilm legutolsó része kedvéért (New Moon-Újhold), Taylornak 14 kg izmot kellett felszednie (legnagyobb élvezetünkre).
Ezt heti öt alkalommal két órás edzőgépen való edzésekkel érte el, mi közben naponta hatszor étkezett.

Jennifer Hawkins
„A legjobb módja annak, hogy szexynek nézz ki, hogy ne törődj azzal amit mások mondanak”- tartja Jennifer.
„Tudom, hogy mindenki szteresszelt ha megjelenik egy fontos eseményen, pedig csak az a fontos hogy kihúzd magad és egy gondtalan vidám hozzáállásod legyen!”.

Jennifer Aniston
Jennifer még mindig címlapokon, megmutatta a világnak, hogy 40 évesen is neki van az egyik legjobb alakja Hollywoodban.
Mi a titka? A jóga.

Kim Kardashian
Azért szeretjük a legújabb csillag alakját, mert természetes és ő is elégedett önmagával.
„Úgy szeretem a testem, ahogy van. Nem vagyok tökeletes. Van narancsbőröm, igen, de mi van akkor?”- nyilatkozta a Life és Stye magazinoknak.

Rihanna
A barbadosi énekesnő szerint a rendszeres munka és előadások kiemelt segítséget nyújtanak ahhoz, hogy folyamatosan meg tudja tartani alakját.
„Van egy edzőm, akit kétszer-háromszor felkeresek egy héten. Kardioedzéseket és súlyemeléseket végzünk, összpontosítunk a karokra, fenékre és lábakra”-nyilatkozta az énekesnő.

Scarlett Johanson
„Az egészséges étkezés és fitté válás csak az elkötelezettség, elhatározás, következetesség, odaadás és önmegtartóztatás kérdése” – nyilatkozta Scarlett a Huffington Postnak.
„Például bár nagyon szeretem másokhoz hasonlóan a rántott sajtot, mégsem vágyom a nem egészséges ételekre, hanem a kiengyensúlyozott étrend mellett maradok.”

Hugh Jackman
„Nagyon sok időt töltök egy ausztrál sráccal, aki hazájában bodybuilder bajnok” – mondja Ralph, amikor az izmos testéről kérdezik.
„Tudni akartam, hogyan lehetek a legkíválóbb formában és még mindig mutatványokra képes”.

Beyonce Knowles
„Én nagyon is tudatában vagyok annak, hogy dögös, és jó húsban levő nő vagyok. De boldog vagyok, hogy ilyen lehetek.” – mondta Beyoncé a britt GMTV showban.

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!