Kikapcsolódás / Szórakozás

10 világsztár, aki visszautasította, hogy legyen csillaga a hollywoodi hírességek sétányán

10 világsztár, aki visszautasította, hogy legyen csillaga a hollywoodi hírességek sétányán

Igaz, nem olcsó mulatság a csillag, hiszen 40.000 dollárt kell érte fizetnie a jelöltnek, ezt az összeget a kőlap elkészítésére és rendben tartására kérik el. Mivel ha valaki már eljutott oda, hogy felajánljanak neki egy csillagot, akkor valószínűleg nem terheli meg a zsebét ez az összeg. Mégis akadnak hírességek, akik nem éltek a lehetőséggel. Az alábbi tíz világsztár visszautasította, hogy legyen csillaga a hollywoodi hírességek sétányán.

Julia Roberts

Ki gondolta volna, hogy a Micsoda nőt nem hozza lázba, hogy csillagot kapjon. Úgy látszik, a színésznő elégedett az Oscar díjával, mert udvariasan visszautasította a felkérést. Leghíresebb szerepében Vivian Wardként pont a Hollywood Boulevardon szedte fel őt Richard Gere karaktere, lehet, hogy ezért nem érdekelte a lehetőség?

 

Denzel Washington 

Az egyik legsármosabb színészt már nem egyszer környékezték meg a csillag lehetőségével. Ő ugyan nem utasította vissza sem szóban sem írásban, azonban sosem jutott el odáig, hogy rábólintson arra, hogy kitűzzenek egy időpontot a ceremóniára – így eddig nem is került rá sor.

 

Madonna

Ha van valaki, akinek a csillagával sokan fotózkodnának előszeretettel, akkor az Madonna. Az ikon népszerűsége több évtizede töretlen, és szinte hihetetlen, de nem szerepel a hírességek sétányán. 2008 óta a Rock and Roll Hall of Fame tagja, úgy látszik, azt nagyobb elismerésnek tartja. 

 

George Clooney

A jóképű színész-rendezőt már többször is megkörnyékezték, azonban mikor felajánlották neki a lehetőséget, ő közölte, hogy nem igazán érdekli, szerepel-e a hírességek sétányán. Az egykori nőcsábász és megrögzött agglegény ma már boldog férj és édesapa, úgyhogy ha eddig nem érdekelte a csillag, ezek után valószínűleg még kevésbé fogja. 

 

Al Pacino

Vannak sztárok, akik ugyan elfogadták a megtiszteltetést, azonban sosem tartották fontosnak, hogy időt szakítsanak a ceremóniára, anélkül pedig nincs csillag. Közülük a leghíresebb Al Pacino, a színészlegenda, aki mindig arra hivatkozik, hogy nincs erre ideje, ebből kiindulva pedig mégsem tarthatja túl fontosnak a dolgot.

 

Whitney Houston

Whitney egy generáció hangja volt és meglepő hogy nincs csillaga. Ő kerek perec visszautasította, mert irtózott a gondolattól, hogy emberek tapossanak a nevén. 

 

Prince

A zenész halála után rajongói „készítettek” csillagot számára, ahol gyászolták kedvencüket. 1999-ben ugyan felajánlották Prince-nek a megtiszteltetést, ő azonban akkor azt nyilatkozta, hogy „még nem áll készen”. 

 

Bruce Springsteen

Azt a követelményt, hogy az illetőnek jelen kell lennie, mikor megkapja csillagát pont a rocklegenda miatt hozták, ugyanis ő volt az, aki rábólintott a megtiszteltetésre, azonban – mint kiderült – esze ágában sem volt elmenni az ünnepségre.

 

Clint Eastwood 

A színészként és rendezőként is megannyi díjjal rendelkező legenda szintén nem volt lelkes egyik alkalommal sem, mikor többször is megkeresték a lehetőséggel. A 90 éves sztár a mai napig aktívan dolgozik és nem foglalkozik már azzal, hogy csillagot kapjon a hírességek sétányán.

 

Muhammad Ali

A világ legjobb bokszolója némileg kilóg a sorból, hiszen ő elfogadta a csillagot és az el is készült. Muszlim vallása miatt azonban az nem kerülhetett a hírességek sétányára, mert a „Muhammad” névre – ami a próféta neve – nem léphet rá senki. Csillaga emiatt a Dolby Theatre bejáratának falán tekinthető meg.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást