10 világsztár visszautasította a csillagot, a hollywoodi hírességek sétányán

10 világsztár visszautasította a csillagot, a hollywoodi hírességek sétányán

Címlap / Kikapcsolódás / Közélet / 10 világsztár visszautasította a csillagot, a hollywoodi hírességek sétányán

A hollywoodi hírességek sétányán több mint 2600 sztár neve szerepel, akik maradandót alkottak a szórakoztatóiparban. Azt hinnénk, hogy ez hatalmas elismerés a showbiznisz sztárjainak, de nem mindenki gondolja így.

Igaz, nem olcsó mulatság a csillag, hiszen 40.000 dollárt kell érte fizetnie a jelöltnek, ezt az összeget a kőlap elkészítésére és rendben tartására kérik el. Mivel ha valaki már eljutott oda, hogy felajánljanak neki egy csillagot, akkor valószínűleg nem terheli meg a zsebét ez az összeg. Mégis akadnak hírességek, akik nem éltek a lehetőséggel. Az alábbi tíz világsztár visszautasította, hogy legyen csillaga a hollywoodi hírességek sétányán.

Julia Roberts

Ki gondolta volna, hogy a Micsoda nőt nem hozza lázba, hogy csillagot kapjon. Úgy látszik, a színésznő elégedett az Oscar díjával, mert udvariasan visszautasította a felkérést. Leghíresebb szerepében Vivian Wardként pont a Hollywood Boulevardon szedte fel őt Richard Gere karaktere, lehet, hogy ezért nem érdekelte a lehetőség?

 

Denzel Washington 

Az egyik legsármosabb színészt már nem egyszer környékezték meg a csillag lehetőségével. Ő ugyan nem utasította vissza sem szóban sem írásban, azonban sosem jutott el odáig, hogy rábólintson arra, hogy kitűzzenek egy időpontot a ceremóniára – így eddig nem is került rá sor.

 

Madonna

Ha van valaki, akinek a csillagával sokan fotózkodnának előszeretettel, akkor az Madonna. Az ikon népszerűsége több évtizede töretlen, és szinte hihetetlen, de nem szerepel a hírességek sétányán. 2008 óta a Rock and Roll Hall of Fame tagja, úgy látszik, azt nagyobb elismerésnek tartja. 

 

George Clooney

A jóképű színész-rendezőt már többször is megkörnyékezték, azonban mikor felajánlották neki a lehetőséget, ő közölte, hogy nem igazán érdekli, szerepel-e a hírességek sétányán. Az egykori nőcsábász és megrögzött agglegény ma már boldog férj és édesapa, úgyhogy ha eddig nem érdekelte a csillag, ezek után valószínűleg még kevésbé fogja. 

 

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»