Zsálya, 2021 lakberendezési színe – Így építheted be az otthonodba

Zsálya, 2021 lakberendezési színe – Így építheted be az otthonodba

Címlap / Otthon / Dekor / Zsálya, 2021 lakberendezési színe – Így építheted be az otthonodba

Pihentető hálószoba

A zsálya árnyalata az egyik legszebb földszín, amiben a levelek zöldje, a sziklák szürkéje és a talaj barnája is megtalálható. Ez a szín remekül kombinálható finom krém és natúr színekkel, melyek melegséget visznek minden helyiségbe. Ha egy kis drámai hatásra vágysz a hálóban, válassz meghatározó textileket, például fekete vagy egészen sötétzöld darabokat. 

 

 

Egyszínű fal, ajtó és keret

Ha egyöntetűbb és folyamatos színhatást szeretnénk elérni egy helyiségben, akkor könnyen elérhetjük úgy azzal, hogy nemcsak a falat festjük le egy bizonyos árnyalatra, hanem az ablak- és ajtókeretet is, sőt, magát az ajtót is. Így a szemünk szabadon futhat végig a szép színen.

 

 

Zsálya a padlón

Egy új szőnyeg látványos változást hoz és remekül alapozza meg a szoba hangulatát. A nappaliba akkora szőnyeget teríts, ami a kanapé és a fotelek első lábai alá fut, így elkerülheted a helyiségben a lábtörlő-hatást. 

 

 

Színfolt a falon

Amennyiben nem szeretnél nagyobb átalakításba fogni, de meg szeretnéd jeleníteni otthonodban a zsálya finom árnyalatát, akkor azt megteheted a kiegészítőkkel is. Egy festmény, poszter vagy bármilyen fali dekorációs elem behozza a szobába a kellemes hangulatot. 

 

 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»