Életmód / Ezotéria

Ez zavarja őket a legjobban – Zodiákus alapján ezért szakít a legtöbb férfi

Férfi

Szűz

A Szűz férfiak az élet minden területén magas elvárásokat szoktak felállítani, és ez alól bizony a párkapcsolatuk sem kivétel. Sajnos nem találnak egykönnyen ideális partnert maguk mellé, aminek elsősorban a precízségük az oka: a tökéletességre vágyakoznak.

Nem feltétlenül egyszerű velük együtt élni, ugyanis mindig kiforrt elképzeléseik vannak a dolgokról, így nem éppen kompromisszum készek.

Ami biztos, hogy a kritikát nem viseli el, és szedi a sátorfáját akkor is, ha nem érzik a tőled érkező motivációt, támogatást, de akkor is tárgyilagosan pontot tesz a kapcsolat végére, ha azt tapasztalja, nem igazán közös a jövőképetek – ezt akkor is megteszi, ha egyébként szerelmes.

Mérleg

A Mérleg férfiak mindig az összhangra, a harmóniára törekszenek, szeretik magukat az általános békével és nyugalommal körbevenni.

Nem meglepő, hogy hasonló körülményeket biztosító párkapcsolatra vágynak, és sokkal inkább a romantikát, mint a vad, „latinos” viszonyokat részesítik előnyben. Könnyű őket elűzni a pesszimizmussal, a rendetlenséggel és a sürgetéssel, valamint azzal, ha te nem teszel meg mindent a családi összhang érdekében.

Mivel ennyire fontos számukra a lovagiasság, a romantikus felállás, nincs maradásuk azokban a kapcsolatokban, amikben túlságosan is a nők viselik a nadrágot.

Skorpió

Ugyan elsőre a többség nagyon is tart tőlük, a Skorpió férfiak bámulatos partnerek tudnak lenni. Szenvedélyesek, tüzesek és többségükben kiválóan értenek a nőkhöz.

Ha szerelembe esnek, akkor nem ismernek lehetetlent, azonban két dolgot nem tűrnek el: a hűtlenséget és a hazugságot.

Ha rajta kap azon, hogy valaki más is megtetszett, vagy észreveszi, hogy valamiben nem voltál teljesen őszinte vele, akkor egy életre elveszíted a bizalmát.

Sok negatív pontot szerezhetsz azzal is, ha sürgetni, irányítani próbálod, vagy ha mások előtt kritizálod.

Nyilas

A Nyilasok kedvelik a sürgésforgást maguk körül, ezért nem igazán tudnak elképzelni maguknak egy hosszú távú kapcsolatot akkor, ha abban a partner nem kiemelkedően izgalmas személyiség.

Bár alapvetően magabiztosnak tűnnek, rendszeresen szükségük van a visszaigazolásra és a támogatásra, ha ezt nem kapják meg, akkor magukban éppúgy elbizonytalanodnak, mint a párkapcsolatukban.

Szeretnek felnézni a partnerükre és megkövetelik maguknak a bizalmat – ha korlátozni próbálod intenzív szabadságigényét, vagy rászabadítod a féltékenységedet, akkor nem sok jóra számíthatsz hosszútávon.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást

    Bien.hu

    FREE
    VIEW