Mit viseljünk arannyal?

Mit viseljünk arannyal?

Címlap / Stílus / Divat / Mit viseljünk arannyal?

Az arany sikkes, egyedi és értékes, de sajnos nem illik mindenhez.

Néha nehéz eltalálni, hogy milyen ruhához illik, esetleg másfajta ékszert viselhetünk-e mellette. Az arany örök értékű és ugyanolyan különleges a hétköznapokon, mint a nagy eseményeken, nem számít, hogy régi vagy új, soha nem megy ki divatból.

Sárga arany

Akármilyen eseményről vagy ruháról legyen szó, legyünk óvatosak a fényes arannyal.

Nappal

Diszkréten sikkes a vékony aranygyűrű, melytől kezed vékonyabbnak mutat, ha széles ujjú blúzt veszel fel. Ha meg szeretnéd mutatni vékony aranyláncod, válassz olyan felsőt, mely nem túl kivágott. Egyetlen darab arany (nem több) elég, hogy klasszikusan elegáns légy.
Ha nagyon sikkes akarsz lenni, viselj egy hosszú aranyláncot egy könnyű ruhácskához, egy bő felsőhöz vagy egy V-ben kivágott szvetterhez és párosíts hozzá egy karkötőt vagy apró fülbevalókat. Ne halmozz magadra sok kiegészítőt, mert az kövérít.

Este

Ha ragyogó megjelenésre vágysz az aranykarkötő nagyon menő és szexis választás. Válassz mellé egy egyszerű, mélyen dekoltált fekete ruhát és egy sima aranynyakláncot. Dekoltázsodat emeld ki egy csillámló sprayjel vagy krémmel.

Színek melyek illenek a sárga aranyhoz: Barna, fekete, szürkésbarna, narancssárga és a pasztell színek, mint a rózsaszín vagy a burgundi.

Fehérarany

A fehéraranyat „egyszerűbb” viselni, mint a sárgát. Sokkal fiatalosabb, modernebb és nagyon népszerű. Mindenhez illik és más ékszerekhez is passzol.

Nappal

A visszafogottabb megjelenés kedvelői viseljenek egy fehéraranyból készült gyűrűt és egy hozzáillő karkötőt, és válasszanak hozzá egy élénk színű szoknyát és egy fekete vagy fehér blúzt.
Akik szeretnek kitűnni a szürke hétköznapokból bármit választhatnak a fehérarany ékszer mellé, akár színes bizsukat is. Bármilyen szín illik hozzá, de a ruha jobb, ha nem túl tarka, mert az túlságosan kihangsúlyozza az ékszert.

Este

Varázslatos lehetsz egy arany flitteres ruhában vagy egy két árnyalatú szerelésben és csüngő fülbevalókkal. Egyszerű, de szexi.

Színek melyek illenek a fehéraranyhoz: Élénk málnaszín, skarlátpiros, türkiz, szilvaszín vagy sárga. A szürke és a tört-fehér is tökéletes választás.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást