Nyakunkon az eperszezon! Összegyűjtöttünk pár könnyen elkészíthető, izgalmas, állati eredetű összetevőktől mentes epres receptet, hogy a vegán étrendet követők is nyugodt szívvel fogyaszthassák ezeket az isteni desszerteket.
A töltelékhez:
• 17 dkg fekete csokoládé,
• 5-6 szem eper,
• 1,5 bögre mandulatej,
• 1 bögre aszalt datolya.
Elkészítés: A tésztához valókat mixeld össze, majd add hozzá a kókuszolajat, és keverd össze, amíg egy gyúrható masszát nem kapsz, majd tedd piteformába. A töltelékhez a mandulatejet és a datolyát aprítsd össze mixerben. A csokoládét olvaszd fel és a felszeletelt eperrel együtt add a töltelékhez. Kend el spatulával a formába rakott tésztán, majd ízlés szerint díszítsd a tetejét reszelt vagy olvasztott fekete csokival, eperrel. Szervírozás előtt tedd a hűtőbe 8 órára.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!