Epres falatkák
Hozzávalók:
• 1 bögre aprított kesudió,
• 1 bögre víz,
• ízlés szerint juharszirup,
• 1 tk vaníliaaroma,
• 34 g fagyasztott eper,
• 3/4 bögre kókuszliszt,
• 3/4 bögre zabpehely,
• 1 ek juharszirup,
• kókuszreszelék.
Elkészítés: A kesuvajhoz áztasd be a kesudiókat 2-4 órára. Add hozzá a vaníliát, a vizet és ízlés szerint az édesítőt, majd aprítóban keverd, amíg krémes nem lesz. A golyókhoz aprítsd fel a fagyasztott epreket, majd tedd félre a masszát. A zabpelyhet szintén aprítsd fel lisztes állagúra, add hozzá az epret, és egy bögrényi kesuvajat, majd keverd össze az egészet. Add hozzá a kókuszlisztet, a juharszirupot és a többi hozzávalót. Formázz golyókat a masszából és forgasd kókuszreszelékbe.
• 1 bögre aprított kesudió,
• 1 bögre víz,
• ízlés szerint juharszirup,
• 1 tk vaníliaaroma,
• 34 g fagyasztott eper,
• 3/4 bögre kókuszliszt,
• 3/4 bögre zabpehely,
• 1 ek juharszirup,
• kókuszreszelék.
Elkészítés: A kesuvajhoz áztasd be a kesudiókat 2-4 órára. Add hozzá a vaníliát, a vizet és ízlés szerint az édesítőt, majd aprítóban keverd, amíg krémes nem lesz. A golyókhoz aprítsd fel a fagyasztott epreket, majd tedd félre a masszát. A zabpelyhet szintén aprítsd fel lisztes állagúra, add hozzá az epret, és egy bögrényi kesuvajat, majd keverd össze az egészet. Add hozzá a kókuszlisztet, a juharszirupot és a többi hozzávalót. Formázz golyókat a masszából és forgasd kókuszreszelékbe.
Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!