Beléptünk az Ikrek időszakába: ezekre számíthatsz a következő néhány hétben

Beléptünk az Ikrek időszakába: ezekre számíthatsz a következő néhány hétben

Címlap / Életmód / Ezotéria / Beléptünk az Ikrek időszakába: ezekre számíthatsz a következő néhány hétben

A hónap végén ismét új időszak elé nézünk – a stabilitást, evilági örömöket előnyben részesítő Bikák után most az energikus, kíváncsi, örök felfedező Ikrek kerülnek sorra. Az Ikrek sok szempontból szöges ellentétei mindannak, amit az évben idáig tapasztalhattunk, és ez – zodiákustól függetlenül – mindannyiunkra hatást gyakorol. Egészen új hozzáállással, életkedvvel és felfogással nézünk a nyár első hónapja elé. Mutatjuk, milyen téren várhatjuk a legnagyobb változásokat!

A felfedezések időszaka

Az Ikrek jóval nyitottabbak, érdeklődőbbek, mint a Bikák, akiknek van egy magukba forduló, kicsit konzervatív énjük. Ezt szinte össze sem lehet hasonlítani az Ikrek elfogulatlan, kedves és befogadó személyiségével. Ők azok, akik jóformán kivétel nélkül képesek arra, hogy előítéletektől mentesen forduljanak mások felé, amihez párosul egy jó adag kíváncsiság és érdeklődés is.

Mindebből mi annyit fogunk észrevenni, hogy változás áll be a nyitottságunkat illetően. Sokan ezt az első igazán meleg napsugarak érkezésével magyarázzák, de az a bizonyos „tavaszi zsongás” nagyban az Ikrek havának köszönhető.

A többségnél pontosan ezért nem is áprilisban vagy májusban jelentkezik a flörtölési kedv, hanem inkább később, a nyár első hónapjában – ez aztán szép fokozatosan alakul át párkapcsolat iránti vágyakozássá, majd szenvedéllyé a következő jegyek uralma alatt.

A meglévő kapcsolatokat könnyebb most felpezsdíteni, de egyszerűbb ismerkedni, flörtölgetni is, hiszen mindenkire ráragad egy általános jókedv. A felfedezéshez kapott energiákat a párkapcsolatodon túl bármi másra kiterjesztheted: most érdemes új dolgokat kipróbálni, vagy legalább megtervezni a merészebb vállalásainkat. Ha valamikor, akkor júniusban szabad ábrándozni, álmodozni, és célszerű a lehető legtöbb időt a szabadban tölteni – talán minden eddiginél nagyobb erővel tud feltölteni minket a természet.

Működik a kommunikáció

A legtöbb Ikrek születésű okkal helyezkedik el a kereskedelem, média világában, vagy olyan szakmát választ, amiben kamatoztatni tudja beszédkészségét, talpraesettségét.

Saját életünkbe átültetve ez annyit tesz, hogy érdemes elébe menni a problémáknak és sokat beszélgetni azokkal az emberekkel, akikkel elrendezetlen ügyeink vannak.

Most nagyon jó esély van arra, hogy komolyabb nézeteltérések nélkül vessünk véget a gondoknak és letudjuk a kínosnak ígérkező beszélgetéseket.

Ideje tenni valamit!

Az Ikrek nem kifejezetten kitartóak, ellenben hihetetlenül érdeklődőek és mozgékonyak. Ha idáig nem tetted meg, most valóban érdemes elkezdened sportolni, hiszen a nyár közepéig még könnyen formába hozhatod magadat. Ehhez most extra energiát nyújtanak az Ikrek, akiknek köszönhetően egyébként is kifejezetten nehéz lesz nyugodtnak maradnunk.

Állandóan azt fogjuk érezni, hogy tennünk kell valamit. Intézkedjünk, mozogjunk, járjunk társaságba, csináljunk bármit – csak ne otthon üljünk.

A kapott energiákat természetesen más módon is felhasználhatod, hiszen az Ikrek számára a tenni akarás nagyon lényeges, és mivel a tudásszomjuk igen nagy, most akár a családi rejtélyeknek, régi összefüggéseknek, vagy a szőnyeg alá söpört történéseknek is egyszerűbben a nyomára bukkanhatsz.

Kép forrása: simonapilolla/Depositphotos.com

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

2 hozzászólás

 • Varga Katalin
  2021.01.29., 23:19

  Igen én ikrek vagyok és mindig magymra ismerek leírásotokban. Nagy segítség ez nekem, felhívjátok figyelmem milyen is vagyok. Rájövök ugy az amit írtok. Magamba tudok nézni. Köszönöm.

  Válasz
 • Varga Mihályne
  2021.07.15., 07:36

  El kell olvasnom amit írtok, magamba tudok nézni és ez bizony hasznos.
  Tudom milyen vagyok, Ti is leírjátok, tudom mire kell odafigyelnem, lelassítom magam.
  Köszönöm, nekem nagyon hasznos véleményetek.

  Válasz

Írj egy hozzászólást