Vedd észre, ha a Nyilas szerelmes – Néhány jel menthetetlenül lebuktatja

Vedd észre, ha a Nyilas szerelmes – Néhány jel menthetetlenül lebuktatja

Címlap / Életmód / Ezotéria / Vedd észre, ha a Nyilas szerelmes – Néhány jel menthetetlenül lebuktatja

A szerelmi életünket nagyban meghatározza, milyen a születési térképünk, ennek kiderítéséhez azonban szükség van a percre pontos születési dátumra és helyszínre. Ez sajnos nem egy könnyen beszerezhető adat… Ha ki akarod deríteni, mit érez a kiszemelted, érdemes először a zodiákusa alapján tájékozódnod – a születési hónapját akár a közösségi oldalán is megtekintheted. A napjegy mindenkinek fontos szerepet tölt be a személyiségét illetően, ezért ebben a cikksorozatban annak járunk utána, a horoszkópunk hogyan árulkodik az érzelmeinkről.

Bájosan a szívedbe férkőzik

A Nyilas férfinak egyáltalán nem esik nehezére kapcsolatot kialakítania, könnyedén kommunikál és ösztönszerűen dönt, mondhatni, a kémia vezérli.

Szinte észre sem veszed, és már teljesen behálózott, köszönhetően annak, hogy bájosan nyílt és kedves.

Ez persze nem azt jelenti, hogy párkapcsolatban is ilyen lesz hosszú távon, de ha szerelembe esik, a képes mindenben engedni a kiszemeltjének: lesi az óhajait, sóhajait.

 

Egy kicsit túlfényezi magát

A Nyilas férfiak mindent bedobnak a cél érdekében, ezért hajlamosak rá, hogy egy kicsit túlfényezzék a személyiségüket.

Azt érezheted a beszélgetéseitek alkalmával, hogy valahogy minden kívánalmadnak megfelel, mintha csak neked teremtette volna a sors.

Ez nem egy rossz dolog, azonban a Nyilas már-már átlátszóan úgy alakítja a beszélgetést, hogy garantáltan jól jöjjön ki belőle.

Ha te szeretsz mozogni, akkor ő kiemelkedően teljesít néhány sportágban, ha szívesen olvasol, ő igazi könyvmoly, ha imádsz utazni, akkor ő éppen most jött haza egy világkörüli útról… Ne vedd ezt zokon, csak azért csinálja, mert nagyon tetszel neki!

 

Komolyra tereli a szót

Ők igazi szabadlelkek, ami nem azt jelenti, hogy nem tudnak monogám kapcsolatban élni, hanem azt, hogy mindig szükségük van a visszajelzésekre.

Tudniuk kell, hogy ha akarják, bármikor találnak maguknak valakit, de egészen addig nem akarnak továbblépni, amíg a párkapcsolatukban elégedettek. A Nyilasokat nem árt „hosszú pórázon” tartani, pontosan ezért.

Az ismerkedés során tehát jó jel, ha felmerül köztetek a komolyabb lépések lehetősége – ez persze nem jelenti azt, hogy aggódnod kellene, ha nem beszéltek az esküvőről vagy az összeköltözésről.

 

Az „igazi nőkre” bukik

A Nyilasok kis túlzással szinte mindenkivel kikezdenek, aki kicsit is felkelti az érdeklődésüket, de ők is a nagy Ő-re vágyakoznak.

Egy olyan nő tudja megfogni a Nyilast, aki önálló, talpraesett, pontosan tudja, hogy mit akar, és hogy mekkora mázlista az a pasi, akivel egyáltalán szóba áll.

Ha hasonlónak tartod magadat, jó eséllyel komolyan veheted, amikor egy Nyilas férfi megpróbál közel férkőzni hozzád.

Ilyen esetben a Nyilasok előveszik legjobb formájukat, valódi illedelmes, kitartó úriemberekké válnak.

 

Képes engedni a terveiből

A Nyilasok – pontosan azért, mert ilyen szabadszelleműek – imádnak a saját elképzeléseik szerint élni.

Emiatt nem túl szívesen engednek a terveikből, elképzeléseikből, szeretik, ha minden a saját kényük-kedvük szerint alakul.

Sokszor elvárják, hogy ők legyenek az irányító felek, a döntéshozók, ezért egyértelműen a nyitottságukra és szerelmükre enged következtetni, ha hajlandóak kicsit visszavenni irányító szerepükből.

Ez megnyilvánulhat abban, hogy nem ragaszkodnak egy bizonyos randihelyszínhez, vagy a találka időpontjához, hanem kifejezetten rugalmasan, kommunikatívan állnak minden lehetőség elé.

 

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!