Így lehet téged boldoggá tenni Valentin napon, a csillagjegyed szerint

Így lehet téged boldoggá tenni Valentin napon, a csillagjegyed szerint

Címlap / Életmód / Ezotéria / Így lehet téged boldoggá tenni Valentin napon, a csillagjegyed szerint / 2. oldal

Közeleg a szerelmesek napja, amikor a pár tagjai igyekeznek egymás kedvében járni. Nézzük, te minek örülnél a legjobban a horoszkópod szerint.

Oroszlán

Szeretsz a figyelem középpontjában lenni és igazából egy Valentin napi parti lenne az, ahol szívesen csillognál, idén azonban erről le kell mondanod. Helyette bulizzatok kettesben: öltözzetek fel szépen és csináljatok magatokról romantikus szelfiket.

Valenntin napi meglepetés
Drazen Zigic/istockphoto.com

Szűz

Mindig nálad van az irányítás, most azonban szívesen adod ki a kezedből és dőlsz hátra. Valentin napon csak sodródni szeretnél az árral és élvezni mindazt, amit a kedvesed kitervelt a romantikus alkalomra. Egy egész napos közös programnak örülnél igazán.

Mérleg

A klasszikus dolgokat kedveled, ezért a tökéletes Valentin nap számodra egyet jelent egy szép csokor virággal, egy finom vacsorával és egy kis közös romantikázással. Aláfestésnek szerelmes dalok és egy szív alakú kis ékszer: ez minden, amire vágysz.

Skorpió

Szenvedélyes személyiség vagy, de nem azért akarsz romantikázni kedveseddel, mert éppen aznap van Valentin nap. A különleges, egyedi dolgokat értékeled, ezért ha párod kivesz egy napra egy Airbnb-t szép kilátással és meglep egy kézműves termékkel, teljesen levesz a lábadról.

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»