Ünnepi díszítés a körmökön is – A legszebb karácsonyi manikűrök

Ünnepi díszítés a körmökön is – A legszebb karácsonyi manikűrök

Címlap / Otthon / Ünnepi díszítés a körmökön is – A legszebb karácsonyi manikűrök

Az ünnepekkor mindenki szereti a legjobb formáját hozni, ennek pedig elengedhetetlen része az is, hogy a körmeid szépek legyenek. Képeink között elegáns, mókás, drámai és visszafogottabb manikűr inspirációkat is találsz!

Zöld csillogás

A zöld és a csillogó színek egyébként is karácsonyi hangulatot kölcsönöznek, de a gyűrűsujjra még külön dísz is kerülhet.

Egyszerű elkészíteni, és a két kis piros strassz egész visszafogott dekoráció.

Összhangban

Ha az egyik ujjadra élénk alap és többféle színű és fazonú strassz kerül, akkor a többi köröm lehet egészen egyszerűen díszített, hogy a végeredmény még mindig visszafogott legyen.

Az ünnep színei

A burgundi most egyébként is divatos árnyalat a sminkelésben és a körömdíszítésben is, ezzel a csillogó arannyal pedig különösen jól mutat.

Aranypor hull

Egy fehér alappal és a fokozatosan, több rétegben felvitt arany színű porral vagy fedőlakkal olyan hatást is elérhetsz, mintha szikrázó hópelyhek hullottak volna a körmeidre.

Arany vasárnap

A fémes színek egyébként is illenek az ünnepekhez, és most különösen divatosak.

Nyugodtan egészítsd ki őket még további, csillogó strasszokkal, de ha az aktuális trendet akarod követni, akkor csak matt színeket használj.

A karácsony fényei

A zöld lakk az idei tél egyik slágere, főleg ha mély, sötét a színe.

Önmagában ez a manikűr kicsit komor lehet az ünnepekre, de szép alapot ad, ha egy csillogó, arany színű lakkot is bevetnél.

Diszkrét hópelyhek

Egy porcelán színű alapra dekortollal egyszerű hópelyheket rajzolhatsz, csak egy kis kézügyesség kell hozzá, de persze körömmatricát is ragaszthatsz fel díszítés gyanánt.

Igazán merészeknek

Egy teljesen arany színűre festett, csillogó műköröm elég merész választás, és nem is való mindenkinek, de ha a te stílusodba belefér, akkor most van itt az ideje, hogy ilyen körmöket készíttess.

Az ünnep megszállottjainak

Szereted igazán átadni magadat a karácsony szellemének?

Akkor akár egy bohókásabb, játékosabb manikűrt is bevállalhatsz: ezek a kedves kis gömbdíszek a körmeiden például aranyos részletei lehetnek az outfitednek.

Rénszarvasos pulcsi helyett

Ezt a manikűrt már körömmatricával érdemes készíteni, vagy profi manikűrösre is bízhatod a körmeid dekorálását, de az biztos, hogy ha rénszarvasok táncolnak a körmeiden, arra mindenkinek lesz egy kedves szava.

VIDEO A legnyugodtabb kutyafajták

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást