A húsvéti menü általában mindenhol ugyanúgy néz ki: asztalra kerül a sonka, a főtt tojás, a tavaszi tekercs, és bár ezek mind isteni finomak, érthető, ha te is szeretnél egy kis változatosságot, vagy legalább megfűszerezni a szokásos recepteket! Az alábbi 5 tanácsot ilyenkor érdemes megfogadnod, hiszen biztos, hogy a családod is imádni fogja az újdonságokat.
4/5 Báránysült
Sok helyen ritka vendég a konyhában a bárány, hiszen rengetegen inkább a marha-sertés-csirke triót részesítik előnyben. Ha viszont mégis úgy döntenél, hogy idén belefogsz ebbe a különlegességbe, érdemes tudnod, hogy egy báránysült esetében már előző este neki kell állnod a készítésnek. Legalábbis a fűszerezésnek, hogy alaposan beigya a hús az ízvilágot.
A sütés másnap már nem igényel sok időt, a végeredmény pedig finom, omlós hús lesz. A bárányragu, a tojásos bárányhús, vagy például a borda is népszerű fogás a húsvéti ebédnél!
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!