A húsvéti menü általában mindenhol ugyanúgy néz ki: asztalra kerül a sonka, a főtt tojás, a tavaszi tekercs, és bár ezek mind isteni finomak, érthető, ha te is szeretnél egy kis változatosságot, vagy legalább megfűszerezni a szokásos recepteket! Az alábbi 5 tanácsot ilyenkor érdemes megfogadnod, hiszen biztos, hogy a családod is imádni fogja az újdonságokat.
3/5 Isteni saláta
A zöldségek, saláták sem hiányozhatnak ilyenkor az asztalról, de könnyen lehet, hogy valami újdonságra vágynál. Persze mindenki mást szeret, így van, aki a sima káposztasalátát részesíti előnyben, míg más a savanyúságot, de érdemes idén majonézes cukkinisalátával meglepned a vendégeket és a családodat. Ehhez nem is kell sok alapanyag: egy darab cukkinire, 2 dl tejfölre, mentára, és 2-3 evőkanál majonézre lesz szükséged.
A zöldséget gyaluld vékonyra, sózd meg, és hagyd állni egy ideig, majd ezután nyomkodd ki belőle a levet. A mentát vágd apróra, majd a tejföllel és majonézzel kevered össze. Ehhez add hozzá a cukkinit, tedd be a hűtőbe egy órára, és kész is az isteni saláta!
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!