Tudtad, hogy kabátod színe sokat elárul a személyiségedről?

Tudtad, hogy kabátod színe sokat elárul a személyiségedről?

Címlap / Stílus / Divat / Tudtad, hogy kabátod színe sokat elárul a személyiségedről?

Ahogy beköszönt a hűvösebb idő, előkerülnek kedvenc kabátjaink. Mivel a legtöbb ruhadarabunkkal ellentétben ezt szinte minden nap viseljük, az, hogy milyen színűt választottál, sokat elárul arról is, hogyan szemléled a világ dolgait.

Fekete

Elegáns, slankít, és nem lehet vele mellélőni. A fekete egy igazi klasszikus választás, ha ilyen a kabátod, valószínűleg tiszteled a hagyományokat, fontos számodra a család és a munka, és hiszel benne, hogy aki a helyes úton halad, az előbb-utóbb eléri a célját.
Ugyanakkor kicsit félsz a kockázattól, nem szívesen jársz olyan utakat, amit mások még nem tapostak ki előtted. Előfordulhat, hogy emiatt elesel néhány lehetőségtől, a környezeted azonban megbízható emberként tekint rád, akire mindig lehet számítani.
Kabát: Tracy Reese, ősz/tél 2013/2014

Fehér

Kifinomult, szép, ugyanakkor nagyon kényes darab. Szereted a finom, drága holmikat, és fontos számodra a kifogástalan megjelenés, amire vigyázni is képes vagy. Minden mozdulatod megfontolt és nőies, és cselekedeteidben is megőrzöd ezt a finomságot.
Az emberek méltóságteljesnek és udvariasnak látnak, akinek nagyon fejlett a diplomáciai érzéke, ugyanakkor kicsit távolságtartónak, esetleg beképzeltnek gondolhatnak. A valóságban egyszerűen arról van szó, hogy, bár mindenkivel kedves vagy, valódi barátságot csak akkor kötsz, amikor már biztos vagy benne, hogy a másik méltó arra.

Piros

Játékos és szenvedélyes, merész és feltűnő. Ha piros kabátban rovod az utcákat, nem vagy szégyellős fajta, és még ha éppen elegánsnak kell lenni, akkor is szereted megmutatni, hogy te a lelked mélyén egy megzabolázhatatlan lázadó vagy, aki nem keresi a bulit, a buli találja meg őt.
Vibráló személyiségedet nem képes bárki tolerálni, sokan túl soknak, túl harsánynak érezhetnek, de őket többnyire te meg unalmasnak látod, ezért nem is keresed a társaságukat.

Kék

A kék a feketénél egy fokkal merészebb, de még mindig nagyon biztonságos választás, amivel nehéz mellélőni. Nem vagy egy lázadó típus, aki szembe megy a szabályokkal, de szereted megmutatni, hogy egy kicsit több van benned, és bár nem vagy a forradalmi gondolatok hangcsöves szószólója, de ez nem jelenti azt, hogy nincs saját véleményed.
Szívesen kísérletezel és szeretsz új dolgokat kipróbálni, de mindig tudod, hol a határ, amin belül még biztonságban maradhatsz.

Sárga

A napsütés, a nyár, a vidámság színe. Tele vagy energiával, és egy olyan apróság, mint hogy közeleg a tél, a te kedvedet nem törheti le.

Állandóan vibrál körülötted a levegő, és a közeledben mindenki másra is átragad az aktivitásod. Tele vagy új ötletekkel és lelkesedéssel, a figyelmedet azonban hosszú távon nehéz lekötni. Állandóan vibrál körülötted a levegő, és a közeledben mindenki másra is átragad az aktivitásod.
Tele vagy új ötletekkel és lelkesedéssel, a figyelmedet azonban hosszú távon nehéz lekötni, emiatt hajlamos vagy rá, hogy az elkezdett dolgokat félbe hagyd. Számodra a legjobb, ha csak a dolgok kreatív oldalával kell foglalkoznod, és a megvalósítást már valaki másra hagyhatod.
Laura Biagiotti

Zöld

A természet, a nyugalom és a kreativitás színe. Benned is sok az energia, de a sárga kabátok tulajdonosaival ellentétben te nem hirtelen villanásokban, inkább elmélyült alkotó tevékenységben éled meg azt. Szeretsz elveszni a részletekben, érdekelnek a képzőművészetek és magad is szívesen alkotsz új dolgokat.
Mivel többnyire kiegyensúlyozott vagy, a környezeted azt hiheti, hogy semmivel nem lehet kihozni a sodrodból, pedig valójában csak megtanultad elfogadni azt, hogy ne aggódj olyan dolgok miatt, amiken nem tudsz változtatni. Ha valaki mégis megbánt, akkor azt viszont hosszú időre megjegyzed, és nehezen tudsz tiszta szívvel megbocsájtani.

Szürke

A szürke az egyik legvisszafogottabb, legdiszkrétebb kabátszín, talán még a feketénél is hivatalosabb, decensebb. Nem vagy egy kifejezetten vezető típus, viszont a munka iránti alázatoddal, önfegyelmeddel és kitartásoddal szép sikereket érhetsz el az életben.
Néhányan sótlannak vagy merevnek láthatnak, de valójában csak kicsit nehezebben oldódsz fel, mint mások. Akit viszont egyszer a szívedbe zársz, az mindig számíthat a segítségedre és a támogatásodra.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást