Imádjuk azokat a húsvéti finomságokat, amik nem csak finomak, de szinte asztaldísznek is beillenek. Ezeket a sütiket nyugodtan kint hagyhatod az asztalon, ha vendégeket vársz, de a család is biztosan szívesen szemezget belőlük. Csak aztán vigyázz, mert bár nagyon jó nézni őket, annál is jobb enni, így elég gyorsan fogynak!
4/5 Kókuszkrémes csokitojás
Egy közepes méretű edényben egy robotgép segítségével keverj puhára 230 gramm krémsajtot egy evőkanál puha vajjal, 4 csésze porcukorral és egy csésze kókuszreszelékkel. Tedd a krémet egy órára hűtőszekrénybe. Porcukorba mártott kézzel formázz tojásokat a krémből és tedd őket sütőpapírral bélelt tepsibe, majd pihentesd egy órán át a fagyasztóban.
Két tábla csokit olvassz meg és egy villa segítségével mártsd bele a tojásokat, majd tedd őket vissza a tepsire és mehetnek a hűtőbe, amíg a csoki meg nem szilárdul. A tojásokat dekorálhatod rálocsolt étcsokival, de színes cukorkákkal vagy kókuszreszelékkel is.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!