Szerelem / Szex

Ez történne, ha a nők is úgy szeretkeznének, mint a pasik

Ez történne, ha a nők is úgy szeretkeznének, mint a pasik

1. Tinderen keresnénk az egyéjszakás kalandokat 

Nem mintha nem léteznének olyan hölgyek, akik most is ezt teszik, de az online társkeresés alapjaiban változna meg. Jelenleg szinte minden lány komoly kapcsolatot keres a netes társkeresőkön és szinte az összes srác csak szexelni akar, kötöttségek nélkül. Ha fordulna a kocka, alig találnánk nőt, aki nemcsak pár óra erejéig szeretné jól érezni magát egy alkalmi partnerrel, hanem valóban élete párját keresné.

2. Sokkal kevésbé aggódnánk a kinézetünk miatt

Ha jönne az alkalom egy légyottra, egyből ugranánk, nem foglalkoznánk azzal, hogyan nézünk ki. Nem kellene szőrtelenítenünk, illetve tápláló tusfürdővel, samponnal, balzsammal, testápolóval, testpermettel, hajlakkal, hajhabbal, hajgöndörítéssel és vasalással bajlódnunk, hiszen jók lennénk úgy, ahogy vagyunk.

A legjobb testű lány is aggódik azon, hogy szex közben hogy néz ki, de ha úgy állnánk hozzá, mint a fiúk, akkor még egy tekintélyes sörhassal is szex-istennek látnánk magunkat.

Ebben az egyben talán példát is vehetnénk róluk, hiszen a szexben fontos az, hogy mindkét partner jól érezze magát a bőrében.

3. Minden alkalommal eljutnánk a csúcsra

És utána rögtön el is aludnánk. Felejtsd el azt, hogy „sajnos most nem ment, mert nem voltam hangulatban”, minden egyes alkalommal sikerülne. Még belegondolni is szédítő, pedig a férfiaknak ez így természetes. És miután elmentünk, vége is lenne az aktusnak, szépen befordulnánk a fal felé és mély álomba szenderednénk, ahogy a nagykönyvben meg van írva. És ha a partner még nem végzett? Nos, ugyanannyi ideje volt rá, majd talán legközelebb.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást