Titkos módszer! Így fokozhatják a kristálykövek a termékenységet

Titkos módszer! Így fokozhatják a kristálykövek a termékenységet

Címlap / Életmód / Ezotéria / Titkos módszer! Így fokozhatják a kristálykövek a termékenységet

A nők állítólag mindent megtesznek azért, hogy ne legyenek terhesek, ennél többet pedig már csak azért, hogy mégis teherbe eshessenek. Azoknak, akik az utóbbi problémában érintettek, vagyis nem sikerül teherbe esniük, a szakértők előszeretettel ajánlják, hogy kövek, kristályok segítségét is vegyék igénybe, mivel ezek minden mellékhatástól és vegyi anyagoktól, gyógyszerektől mentesen képesek elősegíteni a fogamzást, vagy legalábbis növelni a teherbeesés esélyét.

Ametiszt

Az ametiszt követ alapvetően a hormonrendszer megfelelő működésének biztosítására használják, mivel szabályozza a hormontermelődést és megakadályozza a túlzott szélsőségeket a hormonszint változásában. Ezáltal nagyban hozzájárul ahhoz, hogy lelkileg is magunkra találjunk és egy egészséges sávban maradjon a hangulatunk, vagyis kiegyensúlyozottabbakká váljunk.
A kő erősíti a magabiztosságot, javítja az ellazulást és segít a másokra való ráhangolódásban is. Mindezen hatások következtében a viselőjének javul a közérzete és erősödik az önbizalma, miközben nyitottabbá válik a gyerekáldásra.

Arany topáz

Az arany topáz a legszélesebb körben javasolt kő, amely hatékony lehet a meddőség leküzdésében. Hatásos lehet szervi problémák, például a petefészek betegségei, vagy gyulladások, esetleg a petevezetékek elzáródása esetén, de hatékony segítséget nyújthat a hormonális okból kialakult meddőség ellen is.
Az arany topáz kiegyensúlyozza, normalizálja a hormonszintet, csökkenti az esetleges gyulladásokat és segíti a szervezetet az öngyógyításban és az ezt követő megerősödésben.

Holdkő

A holdkő elnevezés nem véletlen, mivel a kristály viselése elősegíti azt, hogy a menstruációs ciklus és a holdfázisok újra összehangolódjanak, ezáltal egy természetes egyensúlyt állítanak helyre a szervezetünkben.
A holdkő hatására a menstruáció rendszeressé és sokszor könnyebbé is válik, nem utolsó sorban pedig a termékenységi szakasz is könnyebben beazonosítható lesz, mivel holdtöltekor lesz várható. Hormonális zavarok esetén is hatékony segítség lehet a használata, így a fogantatásra is lényegesen nagyobb lehet az esély.

Krizopráz

Ha a probléma nem szervi, inkább lelki hátterű, akkor érdemes a krizoprázzal egy próbát tennünk. Sok esetben előfordul, hogy a párok között éppen a gyerekvállalás és az ebből adódó folyamatos kudarcélmények miatt alakul ki feszültség, amely hosszú távon sajnos hatással lehet a fogantatás esélyeire is.
A krizopráz ilyen szituációkban is megnyugtat, és elősegíti a harmóniához való visszatérésünket, a párok újbóli egymásra találását, így érzelmileg stabil hátteret teremt a gyerekvállaláshoz.

Rózsakvarc

A teherbeesési nehézségek hátterében gyakran konkrét szervi problémák állnak. Ezek lehetnek gyulladásokból adódóak, vagy a petevezeték elzáródása miatt kialakult problémák, amelyek megoldásával a természetes úton való teherbe esés újra lehetségessé válik.
Érdemes rendszeresen használnunk, leginkább magunkon hordanunk a rózsakvarcot, mivel ez segíthet a betegségek gyógyulásában, egyben az esetleges orvosi beavatkozásokból való felépülést is támogatja.

Óceánjáspis

Természetesen ne feledkezzünk meg a férfiakról sem, mivel sokszor bizony ők is érintettek a meddőségben. Az egyik leginkább ajánlott kő ilyenkor az óceánjáspis, amely fokozza a spermiumok termelődését, és javítja azok életképességét.
Vagyis az óceánjáspis használatával több és egészségesebb spermium jön létre, ami értelem szerűen sokat javíthat a pár gyerekvállalási esélyein, ráadásul mindezt teljesen természetes módon.

Problémák, kristályok

Természetesen nem állítjuk, hogy a kristályok olyan problémákat is minden esetben képesek megoldani, ahol az orvostudomány csődöt mond. Az azonban tény, hogy egyre több kiegészítő kezelés részeként ajánlják, mint hatékony módszert.
Kipróbálásukkal pedig semmit nem kockáztatunk, mivel nem jár semmi negatív mellékhatással, viszont egy kis esélyt ad annak, hogy végre szülőkké válhassunk. A kövek a teherbeesés megkönnyítése mellett hatékonyan ápolják testünket és lelkünket egyaránt, ennyi törődést pedig mindenki megérdemel.

VIDEO Közvetlen járat Budapestről: ezekkel a látnivalókkal csábít Tirana

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!