5 tipp egy tökéletes Halloween bulihoz

5 tipp egy tökéletes Halloween bulihoz

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / 5 tipp egy tökéletes Halloween bulihoz

Zombik a konyhában, boszorkány a fürdőben – te is egy jó kis Halloween bulit tervezel? Ha azt szeretnéd, hogy mindenki jól érezze magát, akkor érdemes odafigyelni az alábbiakra!

Ne spórolj a dekorációval!

Néhány gyertya is megteszi a magáét, de ha azt szeretnéd, hogy a vendégeid azonnal libabőrös hangulatba kerüljenek, akkor ne spórolj a dekorációs elemekkel! 

A fekete és a narancssárga kartonpapírból vágott formákból egyszerűen sohasem elég, de javasoljuk, hogy próbáld ki, milyen pókhálót tudsz kihozni néhány kibontott vattapamacsból, vagy hogy mi történik, ha egy befőttesüvegbe némi zselét, és tetszés szerinti, ijesztőnek ható dolgokat teszel. Például giliszta formájú gumicukrot!

Legyen kaja!

Mire mindent elrendeztél, nem biztos, hogy főzni is marad időd, pedig a buli lelke mindig a konyhában van, és ha mindenki csak kóvályog az éhségtől, nehezen indul majd be a hangulat.

Ha Halloweenkor csak egy dologtól nem szeretnél rettegni, és az az, hogy a vendégeid éhesen maradnak, akkor bízd a Netpincérre a kajarendelést, és már érkezik is az ajtódhoz a pizza, tészta, sushi, vagy bármi, ami a bulidhoz illik, és a vendégeidnek fogához való.

Azért vigyázz, hogy ne rémiszd halálra szegény futárt a jelmezeddel! 🙂

A tökéletes kosztüm

És ha már jelmez… Nagy lehet a kísértés, hogy egy jelmezbolt tökéletes, készen beszerezhető kosztümjével nyűgözd le a vendégeidet, és ezzel nincs is semmi baj.

Ne feledd azonban, hogy a legnagyobb sikereket mindig az egyedi, saját kézzel készített jelmezek aratják!

Ha már hetekkel korábban készülni kezdesz, szabsz és varrsz, akkor garantáltan mindenkinek leesik az álla, de nagyon sok olyan kosztüm is van, amit az utolsó pillanatban is összedobhatsz, és éppen az egyszerűségüktől lesznek olyan nagyszerűek.

De interaktív elemeket is adsz a jelmezedhez – ha például egy zacskó popcornnak öltözöl, legyen nálad pattogatott kukorica, amivel meg tudod kínálni azt, akivel beszélgetsz.

Vicces röviditalok

Néhány eldobható fecskendőt forintokért szerezhetsz be a legközelebbi gyógyszertárba (a tű nem kell hozzá), a tartalomról pedig piros gyümölcslé és vodka gondoskodik.

A free shots, ami angolul “ingyen oltást” és “ingyen felest” is jelent, magyarul sajnos nem működik ilyen jól, de a véres hangulatú, mégis finoman édes alkohol így is a buli egyik sztárja lesz.

Természetesen, ha nem szeretnél alkoholt kínálni valami miatt, akkor egyszerűen gyümölcslével is működik a trükk.

Ijesztő sütik

Egy egyszerű kókuszgolyónak vagy éppen csokis keksznek is halloweeni hangulatot adhatsz, ha a megfelelően díszíted őket.

Az ilyen ehető dekoráció minden bulinak megadja az alaphangulatot, érdemes olyan helyre elhelyezni őket, ahol a vendégek körül tudják állni őket, és beszélgetni kezdhetnek majszolás közben.

Arról azonban ne feledkezz meg, hogy bármilyen jól néznek is ki ezek a sütik, ezekkel nem lehet jól lakni, és bár valószínű a kajakészítésre szánt időd nagy részét elveszik, tartalmasabb fogásokról is gondoskodnod kell, különben a vendégeid tényleg zombivá változnak majd!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást