Párkapcsolat / Szerelem / Szex

5 tipp a csendes szexhez, hogy a lakótársad vagy a szüleid ne hallják a hancúrozást

5 tipp a csendes szexhez, hogy a lakótársad vagy a szüleid ne hallják a hancúrozást

Mindannyian voltunk már olyan helyzetben, hogy kínosan éreztük magunkat, mert tudtuk, hogy mindenki hallotta, ahogy előző este szexeltünk. Ugyan nem könnyű visszafogni magunkat ha elkap minket a hév, de egy kis odafigyeléssel megoldható, hogy ne hallja az összes lakótárs, családtag – vagy neadjisten szomszéd – hogy milyen jól éreztük magunkat. A csendes szex nem egyenlő azzal, hogy a szex is kevésbé jó, sőt, még izgalmasabbá is teheti az együttlétet ha nem hangoskodhatunk. Az olyan nyilvánvaló tanácstól, minthogy „hangosítsd fel a zenét” most megkímélünk, de íme öt tipp a csendes szexhez, ha elkap a szenvedély és vékonyak a falak.

Hangos pózok helyett csendes pózok alkalmazása

Ahogy két test szenvedélyesen egymáshoz csapódik, annak bizony a legtöbbször hangja van, ezért olyan pózban kell szerelmeskedni, ahol minél közelebb vagy a partneredhez. A kiskifli-nagykifli, a fekvő 69, vagy a lótusz (ahol a nő törökülésben ül a férfi ölében) olyan pozitúrák, ahol a két test nem nagyon távolodik el egymástól, így különösebb hanghatással sem kell számolunk. A kutyapóz így sajnos kiesik, de ha az a kedvenced, ne aggódj, lesz még róla szó.  

Az ágyból költözzetek le a földre

A legtöbb esetben nem is a testek összecsapódása árulkodik arról, hogy valamiféle aktus van folyamatban az ajtók mögött, hanem sokszor maga az ágy a ludas.

Vagy a ritmusos nyikorgás jár árulkodó zajjal, vagy az, hogy a falnak ütődik a keret.

Ha ezt megoldja az, hogy egy párnát tesztek a fal és a keret közé, az remek, ha nem, akkor tegyétek a földre a matracot – vagy párnákat, takarót – és költöztessétek oda a romantikát. Így még a szexuális életeteket is feldobjátok, mert kalandosabb és izgalmasabb lesz a szex. 

Tedd játékossá az aktust

Érdekes ötlet, de a szexterapeuták esküsznek rá: szerintük ugyanis nagyon hatásos, ha valami játék köré építjük fel a hangtalan együttlétet. Vagy úgy, hogy az győz, aki tovább bírja hang nélkül, vagy úgy, hogy hang nélkül kell a másik tudtára adni, hogyan és mit csináljon, hogy neked jó legyen. Ez a kis „ szex activity” még a kettőtök közötti általános kommunikációt is javítja, ha csak szemmel, mosollyal vagy arckifejezéssel tudtok értekezni. 

ArthurVerkhovetskiy

Csendesebb szexjátékok

Vannak olyan szexuális segédeszközök, amik bizony olyan hangosak, mint egy fűnyíró. Ha sokszor kell hang nélkül szexelned, érdemes beruházni csendesebb játékszerekre, vagy ilyenkor olyan eszközöket használni, amik nem adnak hangot: egy péniszgyűrű, nem rezgő dildó vagy butt-plug is tökéletesen megfelel az izgatásra. 

A víz elnyomja a hangokat

A zuhanyzófej nemcsak a szóló örömszerzéskor tesz jó szolgálatot, hanem akkor is jól jön, ha nem akarunk a nyögéseinkkel zajt csapni. Mivel azonban a víz könnyen elmossa a test természetes síkosító anyagait, érdemes szilikon alapú síkosítóval bevetni magunkat a fürdőszobai szexbe, ez ugyanis sűrűbb, ezáltal nem mosódik le olyan könnyen.

Arra is figyelj, hogy a szilikon szexjátékokkal nem kompatibilis a szilikonalapú síkosító azokhoz csakis vízalapút használj.

A kádban vagy a zuhanyzóban tökéletes az álló kutyapóz, ugyanis meg tudsz támaszkodni a falon, amíg a partnered hátulról kényeztet. Már csak arra kell odafigyelnetek, hogy ne csússzatok el.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást