Életmód / Ezotéria

Ez a tetoválás passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Kos

A te energikus, kalandor természetedhez egy olyan tetoválás passzolna igazán, ami ezt a kíváncsi hozzáállást képes szimbolizálni.

Mit szólnál például egy szépen elkészített nyílhoz?

Ez a rajz azt jelképezi, hogy tudod, merre tartasz az életedben, és mindig van a fejedben egy újabb úti cél, amihez szeretnél eljutni, mert ha valaki, akkor te nem akarsz egy helyben megrekedni.

Bika

Te abban hiszel, hogy az életet boldogan kell élni, és az apró örömökre is fontos hangsúlyt fektetni.

Ebből kifolyólag szeretsz utazgatni, pihenni a tengerparton, szívesen megleped magad egy új táskával, és ha épp egy csokis süti tenne boldoggá, hát nem vonod meg magadtól.

Jól teszed, hiszen megérdemled a boldogságot! Ebből kifolyólag tökéletesen illene hozzád egy pálmafás tetoválás, ami arra utal, hogy tudod, mi az igazi öröm az életben, és hogyan kell kikapcsolódni.

Ikrek

Mindegy, hogy gondolatban vagy valóságban, te készen állsz arra, hogy elrepülj más vizekre.

Imádsz utazni, kirándulni, világot látni, ha pedig erre nincs lehetőséged, a képzelőerődet használod, és állandóan álmodozol valamin.

Nem csoda, hogy hozzád a szárnyak, madarak, repülők passzolnak tetkóminta terén! Ráadásul mivel kettős személyiséged van, valami olyanban érdemes gondolkodnod, ami akár több stílust is övez magában, hogy szimbolizálja a benned lévő kettősséget.

Olvastad már?  Megdöbbentő, milyen barbár módszerekkel védekeztek az őseink!

Rák

A család és a hagyományok számodra mindig is nagyon fontosak voltak.

Te szereted az ünnepeket valóban különleges napokként kezelni, és mindent elkövetsz azért, hogy együtt, boldogan töltsétek ezeket az időket.

Ha valakihez jól passzol a szív alakú minta, akkor ez te vagy, hiszen neked óriási szíved van, és mindig önzetlenül másokat helyezel magad elé. Ezen felül akár az is jó ötlet, ha a gyerekeid születési dátumát választod tetkónak, hiszen ez biztosan mély jelentéssel bír számodra.

Oroszlán

Te vagy a társaság középpontja, a buli lelke, a legmagabiztosabb és legszórakoztatóbb egyéniség a környezetedben.

Valószínűleg rengeteg közeli és távoli barátod van, egyedül pedig sosem érzed magad, hiszen valaki mindig nyitott egy találkozóra.

Ehhez a személyiségtípushoz tökéletesen illene egy koronát ábrázoló tetoválás, amivel megmutathatod az egész világnak, hogy te az életedet tökéletesen az irányításod alatt tartod!

Szűz

Mivel az a típus vagy, akinek figyelmét a részletek sem kerülhetik el (sőt, hiszed, hogy ezen múlik igazán sok), így tetoválás terén is olyan mintát kellene választanod, ami hasonlóan aprólékos.

Olvastad már?  Használod a benső erődet? Ha ez az X dolog igaz rád, akkor biztosan

Valamit, ami egyúttal afféle kreatív művészeti alkotás is egyben.

Ha megvan a kézügyességed, akár te magad is megtervezheted: ez lehet különleges geometriai formákból összeálló kép, vagy egy gyönyörűen leírt idézet is.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2