Életmód / Ezotéria

Ez a tetoválás passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Már régóta fontolgatod, hogy tetováltatsz magadra, de a minták és szövegek tömkelegében fogalmad sincs, mit kellene választanod? Ha olyan tetkóra vágysz, ami tökéletesen passzol a személyiségedhez, érdemes azt is megnézned, vajon a csillagjegyed szerint mi illik a személyiségedhez!

Kos

A te energikus, kalandor természetedhez egy olyan tetoválás passzolna igazán, ami ezt a kíváncsi hozzáállást képes szimbolizálni.

Mit szólnál például egy szépen elkészített nyílhoz?

Ez a rajz azt jelképezi, hogy tudod, merre tartasz az életedben, és mindig van a fejedben egy újabb úti cél, amihez szeretnél eljutni, mert ha valaki, akkor te nem akarsz egy helyben megrekedni.

Bika

Te abban hiszel, hogy az életet boldogan kell élni, és az apró örömökre is fontos hangsúlyt fektetni.

Ebből kifolyólag szeretsz utazgatni, pihenni a tengerparton, szívesen megleped magad egy új táskával, és ha épp egy csokis süti tenne boldoggá, hát nem vonod meg magadtól.

Jól teszed, hiszen megérdemled a boldogságot!

Ebből kifolyólag tökéletesen illene hozzád egy pálmafás tetoválás, ami arra utal, hogy tudod, mi az igazi öröm az életben, és hogyan kell kikapcsolódni.

Ikrek

Mindegy, hogy gondolatban vagy valóságban, te készen állsz arra, hogy elrepülj más vizekre.

Imádsz utazni, kirándulni, világot látni, ha pedig erre nincs lehetőséged, a képzelőerődet használod, és állandóan álmozodol valamin.

Nem csoda, hogy hozzád a szárnyak, madarak, repülők passzolnak tetkóminta terén!

Ráadásul mivel kettős személyiséged van, valami olyanban érdemes gondolkodnod, ami akár több stílust is övez magában, hogy szimbolizálja a benned lévő kettősséget.

Rák

A család és a hagyományok számodra mindig is nagyon fontosak voltak.

Te szereted az ünnepeket valóban különleges napokként kezelni, és mindent elkövetsz azért, hogy együtt, boldogan töltsétek ezeket az időket.

Ha valakihez jól passzol a szív alakú minta, akkor ez te vagy, hiszen neked óriási szíved van, és mindig önzetlenül másokat helyezel magad elé.

Olvastad már?  10 jel, hogy le sem tagadhatod, hogy Bika vagy

Ezen felül akár az is jó ötlet, ha a gyerekeid születési dátumát választod tetkónak, hiszen ez biztosan mély jelentéssel bír számodra.

Oroszlán

Te vagy a társaság középpontja, a buli lelke, a legmagabiztosabb és legszórakoztatóbb egyéniség a környezetedben.

Valószínűleg rengeteg közeli és távoli barátod van, egyedül pedig sosem érzed magad, hiszen valaki mindig nyitott egy találkozóra.

Ehhez a személyiségtípushoz tökéletesen illene egy koronát ábrázoló tetoválás, amivel megmutathatod az egész világnak, hogy te az életedet tökéletesen az irányításod alatt tartod!

Szűz

Mivel az a típus vagy, akinek figyelmét a részletek sem kerülhetik el (sőt, hiszed, hogy ezen múlik igazán sok), így tetoválás terén is olyan mintát kellene választanod, ami hasonlóan aprólékos.

Valamit, ami egyúttal afféle kreatív művészeti alkotás is egyben.

Ha megvan a kézügyességed, akár te magad is megtervezheted: ez lehet különleges geometriai formákból összeálló kép, vagy egy gyönyörűen leírt idézet is.

Mérleg

Ha valaki, akkor te biztos, hogy nem szeretsz egyedül lenni. Sőt, társaság nélkül mozizni vagy utazni számodra elképzelhetetlen.

Az a típus vagy, aki szereti maga mellett tudni a szerelmét vagy legjobb barátját, tesóját, mert hiszed, hogy az élet akkor szép, ha van kivel megosztani.

Ezért neked érdemes lehet közös tetkóban gondolkodni valakivel, hogy ezzel is kimutassátok egymás felé az összetartozásotokat.

Egy egyenminta, ami virágokat ábrázol szuper választás lehet!

Skorpió

A legszenvedélyesebb csillagjegynek kétség kívül olyan tetoválás jár, ami jól szimbolizálja ezt a vonását.

Mit szólnál például egy rózsát ábrázoló mintához?

Ez a virág remekül jelképezi a szerelmet, szenvedélyt és a vibráló kapcsolatokat, márpedig ha te együtt vagy valakivel, ez mind jelen van köztetek!

Akár fekete, akár színes változatban szeretnéd, mindkettő jól passzol hozzád.

Olvastad már?  A lelked a zodiákusod alapján - A szimbólumok segítenek megismerni az igazi énedet

Nyilas

Kalandor lélek vagy, aki szereti a meglepetéseket, és minden érdekel, ami csak szembejön veled.

Ha valaki, akkor te nem tudsz sokáig egy helyben ülni, sőt, mindig van kitűzve előtted egy úti cél, amit be szeretnél barangolni.

Ezért is illene hozzád egy olyan minta, ami megmutatja, mennyire spontán vagy, és hogy te igazán szeretsz utazni a világ különböző pontjain.

Egy térkép vagy egy földgömb például tökéletesen megfelel a célnak.

Bak

Szorgalmas, határozott, összeszedett személyiség vagy.

Mindig szem előtt tartod a célkitűzéseidet, és ritkán lehet téged eltántorítani valamitől, amit kitűztél magad elé.

Ebből kifolyólag a tökéletes választás számodra egy gyönyörű fa motívum lehetne, ami azt jelképezi, hogy szilárd vagy, legyőzhetetlen, és jöhet bármi, te biztosan kitartasz!

Ha ez nem igazán áll hozzád közel, egy motiváló idézet is szuperül passzol hozzád!

Vízöntő

Egyedi meglátással és kreatív ötletekkel bírsz, ráadásul fontosak számodra a hagyományok, és célod, hogy segíthess másoknak.

Ha valaki annyira spirituális, mint te, érdemes egy olyan mintában gondolkodni, ami ezeket a vonásaidat tökéletesen tükrözik.

Mit szólnál például egy egyedi mandalához, ami az univerzumot szimbolizálja?

Halak

A te személyiséged olyan sokrétű, hogy igazán nem is lehet csokorba fogni.

Romantikus lélek vagy, olyan típus, akinek a szerelem nagyon fontos szerepet tölt be az életében, és imádsz a képzeletbeli világodba menekülni.

Ebből kifolyólag a pillangós minták tökéletesen visszatükröznék a személyiségedet és érdeklődési körödet!