Teszteld! Melyik kristály jótékony erejére van szükséged?

Teszteld! Melyik kristály jótékony erejére van szükséged?

Címlap / Életmód / Ezotéria / Teszteld! Melyik kristály jótékony erejére van szükséged?

Köztudottan a kristályok gyógyító erővel bírnak. Nem baj, ha eleinte csak placebóként használod, már ez is sok gyógyító folyamatot elindíthat benned. Életed minden területére találhatsz egy csodakövet, ahol elakadásod van, vagy csak egy kis erősítésre lenne szükséged. Tesztünkből kiderítheted, melyik kőre van most igazán nagy szükséged.

0%

Testileg hogy érzed most magad?

Mi a helyzet a szerelmi életeddel?

Életed melyik területén van a legnagyobb elakadás, mit kellene a leginkább erősíteni?

Melyik színből merítenéd a legtöbb energiát?

Mikor érzed azt, hogy igazán élsz?

Melyik kristály gyógyító erejére van szükséged jelenleg? Tesztünkből megtudhatod!
Hegyikristály

Úgy tűnik, nagy szükséged van némi lelki támogatásra, még ha talán elsőre nem is tudnád konkrétan megfogalmazni miért. Lehet, hogy néha úgy érzed, valami nagyon nincs rendben és ez gyakran kihat a közérzetedre. Akkor irány egy ásvány szaküzlet és szerezz be egy hegyikristályt. Ez lehet egy medál a nyakadban, kő az ujjadon, vagy csak a lakásod egy pontjában helyezd el. Kiegyenlíti a lelki diszharmóniát, javítja az intuícióidat és sokkal könnyebben kapcsolatba tudsz kerülni például a felsőbb vezetőiddel. Ez egy igazi Jolly Joker kristály, mert felerősíti a többi kő erejét, tehát bármi más mellett viselve is ajánlott kiegészítésként.
Füstkvarc

A füstkvarc viselése olyan, mintha egy álomba csöppennél. Segít rátalálni a helyes irányra, megmutatja a belső rejtett dolgaidat, aminek még talán te sem vagy tudatában. Olyan, mint egy igazságszérum saját magadnak. Mindemellett nagy újrakezdéseknél is hatalmas támogató ereje van. Egy esetleges szakítás, vagy költözés során például biztosan hasznát veszed majd a kőnek. Segít megbékélni a jelenlegi élethelyzeteddel, elfogadni úgy a dolgokat, ahogy vannak, lényegében nyugtat minden egyes érintésével. Pánikrohamoknál használható egyfajta amulettként, amit nyugtató hatással ruházunk fel és, mikor érkezik a szorongató érzés, csak kézbe kell venni és elszáll a félelem.
Rózsakvarc

A lelked rózsakvarcért kiált, vagyis szerelemért! Már az ókorban is hittek a kő szerelem terén gyakorolt pozitív hatásaiban. Ha úgy érzed, téged mindig elkerül a szerelem, akkor itt az ideje tenni ellene! A rózsakvarc ebben támogató társad lehet, a szívcsakrán keresztül segít az érzelmi blokádok feloldásában, megnyitja belső kapuidat, feltárja elakadásaidat, vagyis mindent megtesz azért, hogy szabaddá tegye az utat a szerelem előtt. Elsősorban téged támogat meg lelkileg, aminek természetesen az lesz a hatása, hogy elkezdesz nyitni mások felé. Olyan szépséget és értékeket vehetsz észre, melyeket korábban talán soha és ezáltal olyan szerelem is érkezhet az életedbe, melyre eddig vártál.
Holdkő

Minden nőnek kötelező jelleggel kellene viselnie holdkövet, ugyanis ez a nőiesség köve. Segít kordában tartani a hormonháztartást, uralva a hangulatingadozásokat és általa egy sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozattabb életet élhetsz. Nem hiába jött ki neked a holdkő a teszt során, valószínű a nőiségedben vannak elakadások. Szinte teljesen mindegy, hogy ez testi, agy lelki szinten van jelen, a lényeg, hogy kezelni kell. A holdkő pedig minden női bajon segít. Serkenti a petefészek működését, növeli a termékenységet. Egyaránt kezelhetők vele a menstruációs zavarok és klimaxos problémák is. Esetleges alvásproblémák alkalmával is bevetheted és biztosan sokkal kipihentebben ébredsz majd.

Oszd meg az eredményed:

VIDEO Üde tavaszi barackos smink

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!