A terhesség 10 korai jele: mert mindent hamarabb tudni szeretnénk

A terhesség 10 korai jele: mert mindent hamarabb tudni szeretnénk

Címlap / Életmód / Család / A terhesség 10 korai jele: mert mindent hamarabb tudni szeretnénk / 2. oldal

Főleg az eljövendő bébiről nagyon is hamar akarunk tudni – ha terveztük azért, ha nem, hát azért.

4. Mellfájdalom

A hormonális változások a mell érzékenységéhez, elnehezüléséhez vezethetnek, ami sokaknál szintén minden hónapban jelentkező PMS tünet. Ha azonban eddig ilyesmit nem tapasztaltál, akkor lehetséges, hogy most valami különleges eseményt jelez a tünet.

5. Izomgörcsök

Gyakrabban rándulnak görcsbe az izmaid mostanában sport közben? Esetleg éjjel is felébredsz néha egy kellemetlen izomgörcsre? A terhesség kezdeti szakaszában is több magnéziumra lehet már szükséged, és ennek hiánya is okozhatja a tüneteket. Akár baba van a dologban, akár nem, a magnéziumpótlás mindenképpen jó ötlet lehet.

6. Állandó fáradtság

Már a terhesség egészen korai szakaszában is komoly változások mennek végbe egy nő testében, a változás és az extra vitaminigény pedig kimerültséget okozhat. Ha úgy érzed, nem tudnál eleget aludni, az is a nagy változások előjele lehet.

7. Érzékenység bizonyos szagokra

Míg az émelygés jellemzően csak egy későbbi időszakban jelentkezik, és nem is feltétlenül tapasztalja mindenki, vannak nők, akik már a kimaradt menstruáció előtt is arról számolnak be, hogy mintha élesebben, erőteljesebben éreznének bizonyos szagokat, illatokat.

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»