Teremtsünk ünnepi hangulatot kevés pénzől

Teremtsünk ünnepi hangulatot kevés pénzől

Címlap / Otthon / Dekor / Teremtsünk ünnepi hangulatot kevés pénzől

Értelmetlen rohangálni és költeni díszekre és dekorációkra, ha már van belőlük otthon is elég.

Nem kell költened idén a karácsonyi dekorálásra, csak haszáld azt, amid van. A békés ünnepélyes családi hangulatot aprópénzből is megteremtheted.
Ha hiányzik valami, kölcsön is kérheted barátaidtól.

Világítás
Átváltoztathatod az egész lakást egy csillogó villogó csodapalotává…vagy egyszerűen lekapcsolhatod a villanyokat. A sötétben világító hangulatos gyertyák ünnepélyességet visznek otthonodba.

Zene
A legfontosabb a pillanat megteremtése. A jókedv és hangulat biztosított, ha közben karácsonyi dallamok járják át a szobákat.

Családi képek
Szedd elő a régi képeket és kereteztetsd be őket. Helyezd a gyertyák vagy díszek mellé.

Készíts házilag
Vásárolj néhány fenyőágat és arany, piros, kék vagy zöld színű ünnepi zsinórt. Készíts adventi koszorút. Kérj a férfi családtagtól egy kis drótot, és tekerd össze az ágakat, majd tekerd át a zsinórral is.
Ha van színes szalagod, készíthetsz kis csokrokat, amelyeket a gyertyákkal együtt rátűzhetsz a koszorúra.

Vásárolhatsz olcsón ünnepi terítőt, és megterítheted a nappali kisasztalát vele. Az ünnepi sütemények, aszalt gyümölcsök és díszek nagyszerű helyet kapnak rajta.

Ne feledd, hogy az ünnep lényege a boldogság és szeretet, ezért ne görcsölj semmin, csak érezd jól magad szeretteiddel otthonodban, ahová az ünnep, békesség és öröm költözött be.
 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást