Nem csoda, ha te is inkább mellőzöd vagy csak ímmel-ámmal fogyasztod a salátákat a hideg hónapokban. Turbózd fel őket és meglátod, megjön a kedved, hogy minden nap belőlük falatozz!
Hozzávalók: 1 csésze quinoa, 2 csésze zöldség alaplé, 1 kisebb cukkini, 1 db lilahagyma, 1 evőkanál olívaolaj, friss citromlé, friss petrezselyem, fűszerek ízlés szerint
Elkészítése: Főzd meg a quinoát a zöldség alaplében, közben készítsd elő a zöldségeket. Vágd kockákra a hagymát és a cukkinit, majd kevés olívaolajon futtasd meg. Fűszerezd sóval, borssal, de más ízvilágot is megcélozhatsz. A leszűrt quinoát öntsd a serpenyőbe a zöldségekre, majd forgasd át és tálald. Friss citromlével locsold meg, valamint szórj rá petrezselymet.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!