10+1 szuper Halloween smink

10+1 szuper Halloween smink

Címlap / Stílus / Arc / 10+1 szuper Halloween smink

A rossz szellemek elriasztásának tradíciója modern világunkban új szokásokat is szült – nemcsak lakásunkat sütőtöközzük tele, hanem saját kinézetünket is átmaszkírozzuk. Aki Halloween bulira készül, az tudja, ilyenkor egy egyedi arcfestéssel vicces színfoltjai lehetünk az éjszakának. Lássunk néhány igazán ijesztős sminket!

1. A romantikus hulla

A megvarrt ajkak, lila szemek, romantikus minták igazi világon túli menyasszony kinézetét keltik. Néhány kókadozó virág a kézben, és teljes a kép!

2. Vámpír-smink

Aki visszafogottabb, ámde annál vonzóbb szemfestést szeretne, az megpróbálkozhat ezzel a vámpíros sminkkel. A szemöldököket és szemet hosszabbítsuk meg egy felfele és egy lefele hajló ívvel, majd füstösen árnyékoljuk közte. Hozzá erős pirosító és sötétbordó rúzs illik.

3. A tündéri szellem

Ezt az abszolút művészi arcfestést nem ördöngösség akár otthon sem elkészíteni. Miután extra-világos alapozóval átkentük az arcot, a szemeket fessük át világoskékre, kontúrozzuk sötétkékkel, majd  rajzoljunk  lila füstöt a szemöldök fölé és a szem külső sarka alá. Kék csillámmal tehetjük az egészet még ragyogóbbá, amelyet a vörös rúzsra is juttathatunk.

4. Arcplasztika

Az összevarrt arc témája a legkedveltebb Halloween smik, ráadásul egyszerű fekete szemceruzával és szemhéjporral elkészíthető. Vonalazzuk be az ajkakat, majd a szem környékét fessük feketére egy nedvesített fekete porba mártott ecset segítségével, a körvonalát pedig szaggatott vonalakkal díszítsük, minthacsak egy szabásmintát rajzolnánk. Ha kedvünk tartja, ugyanígy járhatunk el az orrunkkal is.

5. Pillangó-szemek

A romantikus visszafogott sminkek kedvelőinek ideális választás a pillangó-szem, amely lényegében két kifinomult szirmot és vékony csápot ábrázol a szemek külső sarkaiban.

6. Síró szellem -smink

Egy világos fényes alapozás, kék “elsírt” szemsmink és rosszul felragasztott alsó szempillák szükségesek ehhez a sírós Halloween sminkhez.

7. A szépséges vámpír

A szemek külső sarkába festett mintázatok gyönyörűségesen tudnak mutatni. Ehhez a vámpír sminkhez használjunk nagyon világos alapozót, és fessünk füstös lila szemeket, majd jöhet a nem kis kézügyességet igénylő fodor-minta, melyet pirosítóval emelünk ki. Ez után jöhet a vörös rúzs és a szempillaspirál.

8. Ijesztő szemek

Az “Alice Csodaországban” lényeire emlékeztető arcfestés igazi földöntúli hatást kelt. A feketére festett szemkörnyéket díszítsük pókszerű mintákkal, az ajkakat pedig fessük feketére.

9. Halpikkelyes arcfestés

Szürke és fehér szemceruza segítségével rajzoljunk pikkelyeket a homlokra és az arccsontra, a szemeket pedig élénk sárga színnel kontúrozzuk.

10. Halottak esküvője – smink

Egy vidám, mégis ijesztő Halloween smink. A fehérített arc napra emlékeztető szemfestéssel, összevarrt szájjal és indákkal díszített.

11. Szemeket behálózó ágak

Talán az egyik legegyszerűbb arcfestési ötlet – a szemeket egyszerűen fessük be szürkés füstösre, majd fekete szemceruzával rajzoljunk köré indákat. A másik szemet ugyanígy, de világos ezüstös szemceruzával. Az ajkak egyik fele legyen vörös, a másik fele fehér.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást