A szívvonalad kiindulópontja elárulja, hogyan viszonyulsz a szerelemhez

A szívvonalad kiindulópontja elárulja, hogyan viszonyulsz a szerelemhez

Címlap / Életmód / Ezotéria / A szívvonalad kiindulópontja elárulja, hogyan viszonyulsz a szerelemhez

Nem véletlenül! Az ezotéria hívői szerint rengeteget elárul rólunk, a személyiségünkről, akárcsak arról, mire számíthatunk a szerelemben. A tenyérolvasáshoz mindkét tenyeredet megtekintheted: ha jobbkezes vagy, akkor a jobb kezed a jelent, a valóságot, míg a bal a múltat és a vágyaidat tükrözik.

Amennyiben balkezes vagy, éppen fordítva javasolt elemezned a látottatokat. Talán már ki is találtad, minél jobban hasonlít egymásra a két tenyered, annál szerencsésebb és kiegyensúlyozottabb ember vagy! De mire utalnak a különféle indulópontok?

Hol található a szívvonal?

A mutatóujjad és kisujjad közti, majdnem egyenes mélyedés a tenyereden a szívvonalad.

Ha a szívvonalad a mutatóujjad alatt indul

A párkapcsolataidat tekintve idealistának mondhatunk, hajlamos vagy halogatni, másoktól várni az első lépés megtételét. Sokszor analizálsz, elemzel, és nem szánsz annyi időt a cselekvésre, amennyit kellene.

Amikor viszont megtalálod a nagy Őt, akkor bármit megteszel azért, hogy megtartsd. Még arra is hajlandó vagy, hogy magadat háttérbe szorítsd, ha a viszony érdeke ezt kívánja.

Kifejezetten romantikus alkat vagy, amit nem csak az mutat, hogy szereted, ha meghódítanak, hanem az is, hogy rendszeresen álmodozol. Ez – amíg alakul a kapcsolat –nem olyan nagy probléma, de amikor már arról van szó, hogy egy párt alkottok, akkor már megkerülhetetlen a kommunikáció.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást