Színek és hangulatok téli otthonunkban

Színek és hangulatok téli otthonunkban

Címlap / Otthon / Dekor / Színek és hangulatok téli otthonunkban

A hideg hónapok ünnepélyes varázsát nemcsak a természetben fedezhetjük fel, hanem otthonunkban is megteremthetjük. Alig néhány, színben jól megválogatott, dekorációval becsempészhetjük szobáinkba a tél, a karácsony és az új év békés hangulatát.

Elegáns vörösben

A piros színfoltok otthonunkban igazi karácsonyos hangulatot teremtenek. Dobjuk fel a kanapét egy vörös ágytakaróval és díszpárnával, az asztalra tegyünk vörös vázát és töltsük meg illatos fenyőággal, használjunk piros dobozokat a sütemények és csokoládék tárolására, vagy épp az ajtókat és ablakokat akasszuk tele ünnepélyes piros díszekkel!
Párna – Esprit Home
Tányéralátét – Ikea
Váza – F&F Home
Függő díszek – Meska.hu
Tárolók – Kika
Ágytakaró – Bonprix.hu

Békés bézs

A meleg barnák és bézsek relaxált luxus hatást keltenek, ezért is alkalmazzák előszeretettel a wellness központokban is. Ha fürdőszobádat és nappalidat ilyen árnyalatba  “öltözteted át”, valóságos nyugalom-szigetének fogod érezni otthonodat.
Gyertyatartó – Esprit
Takaró – F&F Home
Kerámia dísztárgy – F&F Home
Tárolók – Ikea
Fürdőlepedő – Kika
Dekorgolyó – Shopline.hu

Vibráló kékek

A karácsony egyik legszebb árnyalata a kék – talán azért is, mert a hideg hóra és jégkristályokra emlékeztet. Jól mutat ezüsttel vagy fehérrel kombinálva. 
Párna – Esprit
Illóolaj párologtató szett – F&F Home
Gyertya – Ikea
Kekszes doboz – Gasztroshop.hu

Élénk pinkek

Kicsit modern, kicsit keleties hatást keltenek a pinkes árnyalatú dekorációs elemek. Sötétebb, fényes tónusokban ez a színválasztás ideális a decemberi ünnepek alkalmára!
Ágynemű – Bonprix.hu
Párna – F&F Home
Váza – Ikea
Gyertya – Ikea
Ágytakaró – F&F Home

Az arany ragyogása

Az arany mindig előkelő helyet foglal el az ünnepélyes színek listájában.

Nemcsak luxus hatást kelt, de a karácsonyi csillag ragyogását is eszünkbe juttatja ez a szín. Az adventi koszorút bátran fújd át arany festékszóróval, a polcokra helyezz aranyozott dísztárgyakat, az ágyra pedig kerüljön legalább egy aranyozott díszpárna is. 
Párna – Esprit
Szappanadagoló – F&F Home
Gyertyatartó – Kika
Ékszeres doboz – Ralph Lauren
Arany szív ajtódísz – Meska.hu

A karácsonyfa zöldje

Természetes, szemet nyugtató színünk a zöld, ráadásul kedves karácsonyi szimbólumunk, a karácsonyfa jut eszünkbe róla. Érdemes zöldben gondolkodni, amikor elkezdjük otthonunkat téliesen felfrissíteni, és beszerezni néhány csodás zöld dekorációs elemet.  
Csésze – Kika
Tányéralátét – Esprit
Gyertyatartó – Esprit
Dísztárgy – F&F Home
Takaró – Ikea

Hófehér ünnepek

A tisztaság és hó színe nem maradhat ki kedvenc téli dekorációs színválogatásunk közül. Öltöztesd át otthonodat fehér textíliákba, a polcokra helyezz néhány fehér dísztárgyat, a karácsonyfát pedig díszítsd abszolút fehér és ezüstös díszekkel, a hatás pedig garantáltan le fog nyűgözni!
Díszpárna – Kika
Gyertyatartó – Ikea
Angyal – Kika
Porcelán mécsestartó – Otto.hu
Koszorú – Meska.hu

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást