A hűvösebb estéken nincs is jobb, mint egy forró leves, ami a testedet és a szívedet is megmelengeti! Ha te is készen állsz, hogy vége nagy kanállal kóstolj bele az őszi ízekbe, akkor válogass bátran a következő ötletekből – most 3 olyan ínyenc receptet hoztam neked, ami idényhozzávalókból készül, és biztosan a kedvenceid közé kerül, ha kipróbálod őket!
3/3 Zöldborsókrémleves görögösen fetával és joghurttal
Elkészítés: Hámozd meg az hagymát és vágd fel apróra, majd pirítsd meg egy kevés felforrósított vajon. Add hozzá a borsót és öntsd fel az alaplével. Ízlés szerint sózd és borsozd, majd amikor puhára főtt, akkor add hozzá a görög joghurtot és az összeaprított fetasajtot – ebből tegyél félre egy keveset. Vedd le a tűzről és turmixold össze az egészet. Tálalásnál szórd meg a tetejét a maradék fetával, hogy még mutatósabb legyen!
Kapcsolódó cikk a hirdetés után a következő oldalon, lapozz!