5+1 tipp a szex új szintre emeléséhez: szexuális segédeszközökkel

5+1 tipp a szex új szintre emeléséhez: szexuális segédeszközökkel

Címlap / Szerelem / Szex / 5+1 tipp a szex új szintre emeléséhez: szexuális segédeszközökkel

Együtt szerezzétek be a játékszereket

A szexről általában keveset beszélnek a párok, pedig a kielégítő szexuális együttlétek titka a kommunikáció, pláne hosszú távon. Ha felmerült, hogy valamivel feldobnátok a dolgokat a hálószobában, az a legjobb ha együtt mentek el vásárolni. Egy ilyen alkalom nemcsak izgalmas, hanem feszengés nélkül jöhet szóba egy-egy kiválasztott segédeszközzel kapcsolatban, hogy ki mit szeretne kipróbálni és mire vágyik.

Ilyenkor a párok sok új dolgot tudnak meg a másik preferenciáival kacsolatban, ami mindig hasznos. A legjobb, hogy ehhez nem is kell feltétlenül ellátogatnotok egy üzletbe, hiszen elég, ha leültök a gép elé és online is megrendelhetitek az eszközöket, így a beszélgetés is intimebb lehet.

Maszturbáljatok együtt

Nemcsak az egymással való aktus közben használhatjátok a segédeszközöket, egy közös önkielégítés is sokat megtanít a partereknek egymásról. Például, hogy ki mit és hogyan szeret, mi az, ami a leginkább felizgatja.

Bátran érintsétek meg a másikat is, amíg magatokat kényeztetitek, vagy cseréljetek és finoman nyúljatok egymáshoz a játékszerekkel. Nemcsak a nőknek, a férfiaknak is egyre többféle szexuális segédeszközt gyártanak, így partnerednek sem kell kimaradnia a jóból. 

Stimuláld magad szex közben

A nők többsége a klitorális stimuláció hiánya miatt éri el nehezen az orgazmust, így azon a téren nem árt egy kis extra figyelem. Ehhez természetesen ujjainkat is segítségül hívhatjuk, de új színt vihet az együttlétbe, ha egy vibrátorral izgatjuk a csiklót. Kísérletezzétek ki, melyik az a pozíció, ahonnan a legkényelmesebben eléred a klitoriszt. A segédeszközön is beállíthatod a megfelelő erősséget vagy rezgést a maximális gyönyör érdekében.

Adene Sanchez/istockphoto.com

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást