Szerelem / Szex

Így használd a szexuális segédeszközöket a partnereddel. 5+1 tipp a szex új szintre emeléséhez

Együtt szerezzétek be a játékszereket

A szexről általában keveset beszélnek a párok, pedig a kielégítő szexuális együttlétek titka a kommunikáció, pláne hosszú távon. Ha felmerült, hogy valamivel feldobnátok a dolgokat a hálószobában, az a legjobb ha együtt mentek el vásárolni. Egy ilyen alkalom nemcsak izgalmas, hanem feszengés nélkül jöhet szóba egy-egy kiválasztott segédeszközzel kapcsolatban, hogy ki mit szeretne kipróbálni és mire vágyik. Ilyenkor a párok sok új dolgot tudnak meg a másik preferenciáival kacsolatban, ami mindig hasznos. A legjobb, hogy ehhez nem is kell feltétlenül ellátogatnotok egy üzletbe, hiszen elég, ha leültök a gép elé és online is megrendelhetitek az eszközöket, így a beszélgetés is intimebb lehet.

Maszturbáljatok együtt

Nemcsak az egymással való aktus közben használhatjátok a segédeszközöket, egy közös önkielégítés is sokat megtanít a partereknek egymásról. Például, hogy ki mit és hogyan szeret, mi az, ami a leginkább felizgatja. Bátran érintsétek meg a másikat is, amíg magatokat kényeztetitek, vagy cseréljetek és finoman nyúljatok egymáshoz a játékszerekkel. Nemcsak a nőknek, a férfiaknak is egyre többféle szexuális segédeszközt gyártanak, így partnerednek sem kell kimaradnia a jóból. 

Stimuláld magad szex közben

A nők többsége a klitorális stimuláció hiánya miatt éri el nehezen az orgazmust, így azon a téren nem árt egy kis extra figyelem. Ehhez természetesen ujjainkat is segítségül hívhatjuk, de új színt vihet az együttlétbe, ha egy vibrátorral izgatjuk a csiklót. Kísérletezzétek ki, melyik az a pozíció, ahonnan a legkényelmesebben eléred a klitoriszt. A segédeszközön is beállíthatod a megfelelő erősséget vagy rezgést a maximális gyönyör érdekében.

Adene Sanchez/istockphoto.com

Használjatok pároknak kifejlesztett eszközöket

Ugyan az összes szexuális segédeszközt lehet páros szex közben használni, de léteznek kifejezetten a közös aktus céljára kifejlesztett játékszerek is. Ezek többsége az úgynevezett „P in V” azaz „pénisz a vaginában” típusú szex alkalmával ajánlott eszközök, amiket behatolás közben lehet a hüvelybe helyezni. Ott – típustól függően – stimulálhatják a csiklót, a G pontot vagy a péniszt is, így mindkét fél részesül a gyönyörből.

Hozzátok ki a maximumot az „edging” techinkával

Az „edging” azt jelenti, hogy a párok eljuttatják egymást az orgazmus határára, de nem élveznek el, hanem abbahagyják az izgatást a tetőpont előtt. Mintha eljutnának valaminek az élére – innen a jelenség neve – de visszalépnének. Így a partnerek megtanulják, mi az, ami a másiknak megadja a „végső lökést” a csúcsra éréshez. Közben pedig izgató ez a jóleső, szexuális feszültséggel fűtött játék, melyhez tökéletes alkalom a szexuális segédeszközök használata

Minden érzékszervedet vond be a játékba

Legyetek kreatívak és a segédeszközöket használjátok kísérletezésre is. Például bizonyos fém játékszerek úgy vannak kifejlesztve, hogy megtartják a hőt, így használat előtt meleg víz alá téve extra hőstimulációt eredményeznek. Vannak melegíthető eszközök is, amikkel az erogén zónákat lehet forrón izgatni, szó szerint. Az „érzékmegvonás” is felerősítheti a vágyat, hiszen egy tárgy érintése sokkal intenzívebb, ha nem látod, csak érzed, ehhez lehet szexi előjáték egy szatén kendős, érzéki szembekötősdi.  

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást

    Bien.hu

    FREE
    VIEW