Menetrend a tökéletes Valentin-naphoz

Zabolai Margit
Írta: ,

Ha a pároddal töltöd a Valentin-napot, az már csak jó lehet, és persze nincsenek egyetemes szabályok arra, mit kell ilyenkor tenni, hogy jól érezzétek magatokat. Ünnepeljetek úgy, ahogyan jól esik - de ha néhány ötletet kerestek, itt van a mi menetrendünk a tökéletes Valentin-naphoz.

Összebújós reggel

A Valentin-nap idén hétvégére esik, ezért remélhetőleg mindkettőtöknek van egy kis szabadideje.

Indítsátok már reggel egy kis összebújással a napot, igyátok meg a reggeli kávét vagy teát az ágyban, és közben tervezzétek el, hogy nagyjából mit szeretnétek aznap csinálni.

Persze, nem kell minden percet előre gondosan eltervezni, de jó érzés lehet megbeszélni, milyen élmények várnak aznap rátok.

Ha pedig úgy döntenétek, hogy még egy kicsit a fejetekre húznátok a takarót, ne fogjátok vissza magatokat!

Ki a szabadba!

Ha az idő engedi, tegyetek egy sétát a szabadban!

Nézzetek ki a közeli parkba, menjetek el a piacra bevásárolni, vagy akár tegyetek egy rövid biciklitúrát.

A mozgás a szabad levegőn boldogsághormont termel, jót tesz a szívnek és a vérkeringésnek, segít magatok mögött hagyni a munkahét stresszét, így sokkal könnyebb lesz egymásra hangolódnotok.

Arról nem is beszélve, hogy a felszabadult oxitocin hormon a szerelmi vágyra is jó hatással vannak, így a nap során még biztosan hálásak lesztek majd nekik.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019