5 rendhagyó programjavaslat Valentin-napra

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Alig lett vége a karácsonyi őrületnek és a januárnak, ehhez képest már ismét új meglepetésen gondolkozhatunk, hiszen nyakunkon a szerelmesek ünnepe. Persze nem kell, hogy felejthető tárgyak segítségével fejezzétek ki érzelmeiteket, jöhetnek a rendhagyó programok!

Megszokott vacsora

A legtöbb pár, ha mással nem is, a Valentin-napot meg szokta ünnepelni egy kis közös esti időtöltéssel, vacsorával.

Amennyiben van rá keret, otthonról is bátran kimozdulhattok, hiszen minden étterem speciális menükínálattal és gyakran élőzenével várja a szerelmeseket.

Mindösszesen a foglalásra kell ügyelnetek, a jó helyek ugyanis záros időn belül elfogynak.

Ha nem akartok nagy felhajtást, akkor otthon is tökéletesen eltölthetitek az időt. Intézzétek úgy, hogy édes kettesben lehessetek, majd készítsetek (akár együtt) ünnepi, gondosan megkomponált fogásokat.

Lényegében akár a kedvenc, hagyományos menütök is szóba jöhet, a hangsúly a gyertyafényen, romantikán és persze a szívecskés motívumokon van.

Ünnepi wellness

A másik gyakori program, amire ilyenkor a párok időt és pénzt áldoznak, az a közös wellness.

Ennek előnye, hogy a szállodák gyakran egészen különleges programokkal készülnek a csodás estére, hátránya viszont, hogy népszerűsége végett garantáltan nem lesztek magányosak.

Persze, ha ezt éppen előnynek fogjátok fel, akkor ne is gondolkozzatok, egész biztosan fantasztikus élményben lesz részetek. 

Amennyiben idén nincs keret az ilyesfajta kikapcsolódásra, nosztalgiázhattok otthon is a kádban. Forró habfürdő, egy pohár finom bor és néhány bon-bon…

A kellemes ellazulást pedig még tovább fokozhatjátok egy illóolajos, kényeztető masszázzsal.

Az este lezárásaként megnézhettek egy romantikus filmet, ezúttal esélyes, hogy a kedvesed is rávehető a programra.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019