Te tudod mit jelent, ha álmodban szexelsz? Eláruljuk

Kovács Andrea
Írta: ,
Te tudod mit jelent, ha álmodban szexelsz? Eláruljuk

Kép forrása: Bezikus/depositphotos

Erotikus álmaink nagyon gyakran szexuális vágyaink álombéli manifesztációi. Azonban a legtöbb szexuális tartalmú álomnak semmi köze nincs a szexhez, míg léteznek olyan álmok is, amik csak látszólag ártatlanok közben mégis a szexualitás áll a középpontjukban. De akkor mégis miről árulkodhat az, ha álmodban szexelsz? Erre keressük most a választ!

Szex az ex pasiddal Kép forrása: jacimarie.com

Ha álmodban az ex pároddal szexelsz, akkor az jelentheti azt, hogy nehezen lépsz túl a dolgokon, azonban üzenheti azt is, hogy találd meg a hasonlóságot a múlt és a jelen között.

Ha több volt partnered is megjelenik az álomban, akkor érdemes lehet megnézned, hogy ezek a korábbi kapcsolatok mégis miért mentek tönkre.

Ha ezeken az alapvető kérdéseken elgondolkodsz, akkor talán arra is ráébredsz, hogy min volna érdemes változtatnod a jövőben.

 

Nyilvános szex Kép forrása: popsugar.com

Nem ritka, hogy a szexuális álmokban megjelenik a szülõ, mint nézõ.

Ilyen esetekben érdemes lehet azon gondolkodnod, hogy van-e olyan a szüleidtõl hozott elvárás, ami belopózik a tudatodba, amikor szerelmeskedni kezdesz.

Emellett az álombéli szex nézõje gyakran egy macska, ami a gyengédséget, a függetlenséget és a szenvedélyt szimbolizálja, azokat a dolgokat, amikre nõként egy kapcsolatban vágyhatsz.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!