Egy tantrikus légyott receptje: ébreszd fel magadban az isteni szeretőt

Sándor Alexandra
Írta: ,

„Ugyan, kinek van arra ideje, hogy a párjával szemben ülve ücsörögjön, amikor végre van tíz szabad perce egy gyors menetre?” – hangzik napjaink nyugati szexuális kultúrájának fő kérdése. Pedig megéri az idő- és energiabefektetés, hidd el…

Gondolj a szexre rítusként!

Ahhoz, hogy teljes egészében átélhesd a tantrikus szex nyújtotta élményeket, más perspektívából kell tekintened az együttlétre.

Az első lépés, hogy túllépj az egyszerű testiségen, és gondolj úgy az együttlétre, mint a világmindenséggel egyesítő szeretkezésre. A hálószobád ennek megfelelően több kell, hogy legyen holmi „ágy plusz éjjeliszekrény” kombónál.

Mindegy, mekkora helyiségről van szó, valóságos kis szentélyt faraghatsz belőle, melyben néhány fotó kettőtök közös emlékeit őrzi, gyertyák gondoskodnak benne a félhomályról, füstölő pedig az illatról.

Teremts olyan környezetet, ahol játszi könnyedséggel el tudsz lazulni, hogy átadd magad az örömöknek!

Meditálj előtte!

A tantrikus szex egyik legjellegzetesebb momentuma a közös meditáció.

Benned is bizonyára olyan kép él a rítusról, hogy a pár tagjai egymással szemben ülnek ahelyett, hogy a huszonegyedik század nyugati társadalmában megszokott módon rögtön lerángatnák a másikról a ruhát, hogy mindent azonnal átéljenek.


Tudtad? Ezért dobja fel a meditáció a szexuális életed


Ahhoz viszont, hogy magasabb rendű örömben legyen részetek, telepedjetek le kényelmes helyzetben, és ellazulva lépjetek kapcsolatba a felsőbb énetekkel.

Érezni fogjátok közben, milyen elképesztő energiák kelnek szárnyra körülöttetek. Határozzátok el, hogy ezeket arra fogjátok felhasználni, hogy a szerelmetek minél inkább kiteljesedjen!