Olyan nincs, hogy rossz vagy a hálószobában – Az okok, ha mégis rossz a szeretkezés

Szabó Erzsébet
Írta: , Frissítve:

Nem te vagy az egyetlen, aki úgy érzi, hogy nem teljesít mindig jól a hálószobában – mindenkinek vannak jobb és rosszabb napjai. De mi lehet az oka annak, ha te úgy véled, egyszerűen nem vagy jó az ágyban?

Vagyaim.hu

Másokhoz hasonlítod magadat

Sem az előző partnereidhez, sem a szomszédokhoz, sem a barátaitokhoz, senkihez nem lenne szabad hasonlítani magadat annak érdekében, hogy egyértelműen pozitívan gondolkodhass az ágybeli teljesítményedről.

Mindezt mi sem bizonyítja jobban, mint egy frissen publikált kutatás, aminek a végkövetkeztetése, hogy az emberek általában úgy vélik, sokkal kevesebbszer szexelnek, és rosszabbul is teljesítenek, mint a barátaik.

Ennek pusztán az az oka, hogy a szexuális teljesítményt illetően szinte mindenki lódít. Ha pedig mások füllentéséhez, vagy éppen megrendezett pornófilmekhez hasonlítod a szexuális teljesítményedet, akkor aligha lehetsz tökéletesen elégedett…

Egy szó, mint száz, nem kell rosszul érezned magadat, ha mások többször, vagy máshogy bújnak ágyba, mint ti. Csak és kizárólag az számít, hogy a szexuális életetek számotokra kielégítő-e, és ha az , akkor lényegtelen, mások szerint mi normális, vagy elvárható.

Olyan nincs, hogy rossz vagy az ágyban! Ezek lehetnek az okai, ha mégis rossz a szex

Nem adjátok meg a módját az összebújásoknak

Egy nagy volumenű kutatás arra mutatott rá, hogy a legtovább azok a kapcsolatok maradnak szenvedélyesek, amikben a felek időt szánnak a hangulat megteremtésére. Ebbe éppúgy beletartozik a randevúzás, mint a közös fürdőzés, vagy éppen az elnyújtott előjáték.

Teljesen logikus következtetés, hogy minél több lehetőséget felvonultattok a másik kényeztetésére, annál színesebb és izgalmasabb lesz a házas életetek. Ezzel szemben, ha mindig minden ugyanúgy történik, és sosem csináltok semmit másként, akkor záros időn belül unalmassá és monotonná válhat a szex – mígnem azt fogod gondolni, veled van a baj, te nem tudod fenntartani a kedvesed érdeklődését.

Természetesen néhány év után olyan óriási újdonságot nem tudtok egymásnak mutatni, de ez nem is gond, sokszor éppen az az előny, hogy tökéletesen ismeritek a másik jelzéseit, erogén zónáit és azt, hogy mit szeret igazán. Kulcsfontosságú tehát, hogy ne csak maga a szex legyen változatos, hanem a felvezetés is! Ha erre is hasonlóan nagy hangsúlyt tudtok fektetni, akkor aligha tarthatod magadat rossznak az ágyban.

Vagyaim.hu

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?