5+1 pasi típus az ágybéli teljesítményük alapján

Szabó Erzsébet
Írta: ,
5+1 pasi típus az ágybéli teljesítményük alapján

Kép forrása: nd3000/depositphotos.com

Felnőttként már remélhetőleg kellemes érzéssel gondolsz vissza a fiatalkorodra, és az esetlegesen elkövetett hibákból is levontad a tanulságokat. Jó eséllyel már nem éled meg tragédiának sem a szakításokat, sem az alaposan félresikerült randikat. Utóbbiakat tekintve, mindenkinek jutottak olyan férfiak, akiket be lehet kicsit skatulyázni – legalábbis az ágybéli teljesítményüket illetően. Te is találkoztál ezekkel a fazonokkal?

Magad sem tudod pontosan, miért bújtál ágyba vele, vagy mire gondoltál, amikor beadtad a derekadat. Valószínűleg jó dumája volt, vagy kellemes társaságnak ítélted meg, esetleg meg akartad mutatni magadnak és az exednek, hogy mennyire túl vagy rajta. Minden bizonnyal ez vakított el teljesen, és vezetett egy olyan együttléthez, ami felkerülhet a legcikisebb és legkínosabb élményeid listájára.

A legrosszabb az egészben az, hogy ebből valószínűleg ő nem sokat vett észre, esetleg úgy érezhette, hogy fantasztikusan szerepelt, miközben erről szó sem volt… Ez volt az a szexuális együttlét, ami után nagyon gyorsan szedted a sátorfádat, és még a barátnőidnek is alig merted ecsetelni, mennyire nem jöttek össze a dolgok.

A srác, aki fiatalabb nálad Kép forrása: samlandreth.com

Elég gyakori, hogy a nők idősebb párt választanak maguknak, ami fiatal korban különösen jellemző, hiszen a lányok előbb érnek – szellemileg és testileg egyaránt. Ezért aztán igazi különlegesség lehetett, ha összehozott a sors egy fiatalabb sráccal.

Minden bizonnyal nem keltette fel ellenállhatatlanul a figyelmedet, de annyira törekvőnek, rámenősnek tűnt, hogy végül el is érte a célját. Persze kétesélyes a dolog, hiszen az is lehet, hogy fantasztikus szerető volt, de – különösen kamaszkorban – nem ez a jellemző. Főleg nem akkor, ha te már korodbéli, vagy idősebb férfiakkal is ágyba bújtál, akik már azért jobban képbe kerültek azzal, mire van szüksége egy nőnek.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba