5 jel, hogy amit műveltek, az minden csak nem szeretkezés

Schuster Borka
Írta: ,

Csak szex, és más semmi – nincs is ezzel semmi baj, ha mindkét fél elégedett a helyzettel. De ha egy kapcsolatot próbál valaki erre alapozni, ott jó eséllyel sérülni fog az egyik fél. A psychologytoday.com összegyűjtötte, mik a leggyakoribb jelei annak, ha egy narcisztikus hajlamú partnerrel osztod meg az ágyadat, aki a kölcsönös örömszerzés helyett csak a saját kielégülésére játszik.

Minden a teljesítmény

Önmagában a narcisztikus személyiség még nem tesz valakit rossz szeretővé, sőt.

Mivel ezek az emberek szinte éheznek a figyelemre és az elismerésre, bármit megtesznek, hogy kimagaslóan teljesítsenek, így igazi lepedőakrobata mutatványokat képesek bemutatni.

Az egy dolog, ha valaki próbál örömet szerezni a partnerének, és esetleg utána visszajelzést is vár, az viszont már egészen más, amikor valaki olyannyira a saját alakításával van elfoglalva, hogy közben szinte el is felejti, hogy más is jelen van.

Gyengeségnek helye nincs Kép forrása: tumblr, burningdance

Mindannyian tudjuk, hogy az intim együttlétek soha nem olyanok, mint amilyennek a filmekben látjuk őket – a valóságban kevesebb a tökéletes megvilágítás és több az esendőség, de nincs is ezzel semmi baj, hiszen ez a tökéletes alkalom arra, hogy igazán közel kerülj a másikhoz.

Egy narcisztikus személy önképében azonban a gyengeségnek nincs helye, ezért kizárólag a fizikai teljesítményre koncentrál, és elzárkózik attól, hogy érzelmileg is megnyíljon a másik előtt.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019