Mit utálnak a nők az ágyban?

bien.hu
Írta: ,
Mit utálnak a nők az ágyban?
Egy férfi sem lenne büszke az "unalmas szerető" címre, ugyanúgy egy nő sem örülne, ha ilyen férfit tudna maga mellett, akár csak rövid időre is.

Hogy igazán tudja egy férfi mi jó a nőnek, azt is kell tudnia mi az ,amit kifejezetten utál az ágyban.

A férfi ne legyen túl óvatos
A "Szabad?", "Lehet?" kis kérdések nem túl szexisek, megölik a pillanatot. Egy jó szerető tudtára adja társának a következő lépést, a nélkül, hogy beszélnie kellene. Néha az is elég ha a tekinteteddel teszed félreérthetetlenné azt, amit szeretnél.
Egy kihívó érintés barátnőd  testén is elég nyilvánvalóvá teszi azt, amit szeretnél.

A gépies szex
Legtöbb nő egyet ért azzal, hogy a szenvedély nélküli szex unalmas, csak egy értelmetlen időtöltés. Senki sem szeretne "guminővé" válni. Persze ez nem azt jelenti, hogy minden egyes alkalommal kell mindent elsöprő szenvedélyt produkálni, de vegyük figyelembe azt, hogy minden nő szeretne a nő lenni, és ezt éreztetnie kell a férfinak.
A férfi legyen érzékeny és valóban szeretkezzen.

Monotonitás
Ha a nő már kívülről ismeri a mennyezet összes szögletét, akkor a férfi nagy bajban van. De nincs minden veszve. Egy egyszerű helyszínváltás segíteni fog. Próbáljátok ki a fürdőszobában, a konyhában, az autóban, rajta vagy akár egy tengerparton is..., a lehetőségek végtelenek. Csak a képzeleted szabhat határokat.

Nyögések és beszélgetések
A túl hangos és a túl halk nyögések idegesítők egy nő számára. A csend sem jó megoldás. A férfinak is meg kell találnia az aranyközéputat, és mindenképpen fejezze ki érzéseit parjának...de ne úgy, hogy a szomszédság is hallja.
Nem újra és újra ugyanazokat a szavakat mondani és hallani. A pasik muszály eleresszék a fantáziájukat és érdekes, új jelzőkkel dícsérjék nőjüket.

Az ismeretlen felfedezése

Ha hosszan tartó kapcsolatban élsz, akkor ne félj kísérletezni. Minden szexuális élet egy idő után kezd unalmassá válni, de ez ellen rengeteg dolgot tehetsz te is és párod is. Próbáljatok ki különböző pozíciókat, szerepjátékokat. Ha mindketten benne vagytok, akkor semmi sem állíthat meg.
Beszéld meg fantáziálásaidat egy jó bor mellett, és meglepődsz milyen gyorsan valóra válhatnak.

A nők nem a Casanovát keresik a kapcsolataikban. Csak szeretnék hogy a férfi fektessen egy kis energiát és törődést a kapcsolatba.
Az unalmat  az izgalmassal és váratlannal lehet elűzni, ezért ha a férfi alkalmanként meglepi partnerét, már nem lehet ezzel a jelzővel illetni.

 

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba