Klasszikus pózok, amik sokkal izgalmasabbak, ha egy kütyü is van kéznél

Schuster Borka
Írta: ,
Klasszikus pózok, amik sokkal izgalmasabbak, ha egy kütyü is van kéznél

Kép forrása: Maud Chalard

A szexuális segédeszközök manapság már egyáltalán nem számítanak tabunak, sőt, akár az együttléteket is felturbózhatjátok a segítségükkel. A womenshealthmag.com összegyűjtötte azokat a szexpózokat, amiket a leginkább fel lehet dobni egy vibrátor használatával, mindkettőtök örömére. Ha nyitottak vagytok az újdonságra, miért ne próbálnátok ki együtt?

Lovaglópóz Kép forrása: theyallhateus.com

A fordított misszionárius póz sokak kedvence: a férfiak imádják nézni partnerük testét, a nők pedig maguk irányíthatják a behatolás mélységét, szögét és ritmusát, ami segíthet nekik eljutni a csúcsra.

Ebben a pózban a klasszikus vibrátornál is jobban működik egy péniszgyűrű használata, aminek vibráló pontjához hozzáér a csiklód a behatolás közben, ezzel pedig megnyithatod magad előtt a gyönyör kapuját.

Csak arra vigyázz, hogy ne rogyj rá teljesen a pasidra, amikor elveszíted a kontrollt, nehogy valami szexbaleset legyen a dolog vége!

Kutyapóz

Bár a neve egyszerűen rettenetes, az tény, hogy ez a szexpóz a legnépszerűbbek közé tartozik, elvégre van benne valami izgalmas, elemi, ráadásul a szenvedélyesebb együttlétekhez éppúgy megfelel, mint a lassú, lustálkodós szeretkezéshez.

A pozíció előnye továbbá, hogy könnyedén hozzáférsz az izgalmasabb helyekhez, és akár magadat is tudod kényeztetni egy vibrátorral a szex közben.

Érdemes ezzel a pózzal kísérletezni azoknak a lányoknak, akiknek gondja van a vaginális orgazmussal, hiszen a csikló izgatásával akár az együttlét alatt is átélhetik a gyönyört.