Jobb szexre vágysz? Megmutatjuk, hogyan erősítsd a záróizmaidat

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
Jobb szexre vágysz? Megmutatjuk, hogyan erősítsd a záróizmaidat

Akármelyik észveszejtő vagy éppen gyengéd együttlétet tönkre tudja tenni, ha levegő kerül a hüvelybe, és az később hangosan távozik. Veled is előfordult már? Tudd meg, mit tegyél, hogy ezt a kellemetlenséget elkerüld!

A problémát a hüvely záróizmának renyhesége okozza. Azt gondolnánk, ezzel a fiatal nők nem küszködnek, vagy legalábbis szülés után fordulhat csak elő, mivel nagy nyomásnak és tágulásnak volt kitéve az a terület. A helyzet azonban az, hogy mint minden izmot, a medencealapi izmokat, vagyis a gát izomzatát is erősíteni kell, hogy megfelelően funkcionáljon.

Ha tudatosan dolgoztatod a hüvelyi izmokat, két legyet ütsz egy csapásra. Kivéded a kínos pillanatok lehetőségét, ráadásul párodnak is felejthetetlen örömöket okozhatsz a megedzett gyönyörhozó izmoddal: sokkal intenzívebben rá tudsz fonódni, ezzel az élvezetes stimulációval pedig garantáltan a mennyországba repíted!

Ha valóban nem elég erős a záróizmod, az aktus során nem tudsz vákuumot képezni, vagyis a levegő könnyedén bejuthat, a partnered mondhatni beléd pumpálja a levegőt. Főként akkor áll fenn ennek a lehetősége, amikor hátulról csináljátok, vagy ha guggoló pozícióban vagy. Ami levegő bekerül, az sajnos ki is fog jönni – feltehetőleg hangosan.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!