Iskoláslány vagy a domina? Utánajártunk, mire buknak a férfiak

Berényi Nóri
Írta: ,
Iskoláslány vagy a domina? Utánajártunk, mire buknak a férfiak

Adódik a kérdés, mikor szeretnéd meglepni a párodat valamilyen szerepjátékkal, de nem tudod, hogy melyik típust preferálná jobban. A szende diáklányt, aki alig várja, hogy meghódítsák, vagy a vad dominát, aki nem szorul rá efféle romantikára, inkább tömény erotikával kápráztatja el partnerét. A döntés nehéz, de, hogy megkönnyítsük a dolgotokat, megkérdeztünk pár pasit, melyik típust látnák szívesen az ágyukban.

Vagyaim.hu Black Friday
Ádám 29, grafikus Kép forrása: designmag.fr

Hú, nehéz kérdés, mert mindkettő típust imádom, de talán én jobban bukom a domina csajokra, már, ha csak a barátnőmből indulok ki.

Mikor felveszi a szexi fehérneműjét bőrszoknyával és magassarkúval, abban nem lehet rá másként tekinteni, csak, mint egy igazi dominára, aki perceken belül leteper. Persze azt is igényli, hogy időről-időre meghódítsam, ilyenkor inkább az iskolás lány oldalát veszi elő, de szerintem ez inkább azon múlik, hogy milyen a párod személyisége.

Rossz lenne látni, hogy csak miattam magára erőltet egy szerepet, amiben nem érzi jól magát. Szerencsére az én barátnőm mindkét alteregóval remekül boldogul.

Robi 53, vállalkozó Kép forrása: beardoholic.com

A helyzet az, hogy én már nem kislányt keresek magam mellé, hanem egy igazi nőt. Ezért nehezen tudnám elképzelni, hogy egy iskolás lányra felizguljak, bár ki tudja, ha látnám benne az  igazi nőt, akkor lehet, másként látnám.

Visszatérve a dominára, bármikor vevő vagyok egy szenvedélyes estére egy olyan nővel, akiben benne van az irányítási vágy.

Alapból is szeretem a magabiztos, határozott nőket, így azt is, ha az ágyban is ezt az oldalukat látom viszont. Sokkal izgatóbb egy olyan emberrel együtt lenni, aki tudja, hogy mit akar és nem csak egy rémült kislány, aki azt sem tudja, hogy mit csináljon.

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra