4 ok, amiért jó, ha néha felnőtt filmeket nézel

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Mielőtt teljesen elítélnéd a 18-as karikával ellátott filmeket, tudnod kell, hogy ezek nem feltétlenül hatnak rosszul sem a magánéletedre, sem az ágybéli teljesítményedre. Sőt! Persze ahhoz, hogy a titkos filmnézés jól süljön el, az alábbi feltételekre nem árt ügyelned.

A felnőtt film nem egyenlő a pornóval Kép forrása: flickr, maud chalard

Persze szigorúan a két fogalmat tekintve gyorsan rávághatod, hogy a felnőtt film és a pornó egy kategória, mégis érdemes felfedezni azokat az árnyalatnyi különbségeket, amik a két műfaj között megfigyelhetők!

A legtöbb nő például akkor élvezi a pikáns mozizásokat, ha azonosulni tud a hölgy szereplővel, ez viszont az olyan túljátszott, erőltetett, érzelemmentes és életszerűtlen sztorikra nem érvényes, amit a legtöbb pornófilmben látsz!

Szóval ha szeretnél olyan filmet választani, ami számodra és a párod számára egyformán izgató lehet, mindenképpen a soft pornó, vagy a felnőtt filmek legyenek a befutók, ahol nem csak a szexi jeleneteket, de a szemetek előtt kibontakozó cselekményt is szívesen figyelitek majd!

 

Felébresztheti benned a vágyat Kép forrása: makennaalyse.com

És hogy miért jó, ha időnként testhezálló felnőtt filmeket nézel?

Az egyik legfontosabb előny, hogy meghozza a kedvedet az újabb élmények átéléshez – akár egyedül, akár a barátoddal zsebeled be a soron következő orgazmusokat. Erre vonatkozóan egyébként felméréseket is végeztek, amikből kiderült, a minőségi felnőtt filmek pozitívan hatnak a szexuális életetekre.

Azok a férfiak, akik rendszeresen néztek izgalmas felvételeket, tartalmasabbnak ítélték a szexuális együttléteiket, és gyakrabban is bújtak ágyba a szerelmükkel.

Nyilván akadnak sarkalatos esetek, hiszen a függőség rányomja a bélyegét minden kapcsolatra, de azért utóbbi sokkal ritkább, nem veszélyezteti az egészséges viszonyokat. Jellemzőbb, hogy kellő izgalomba hoznak titeket a látottak, akár külön, akár együtt nézitek a filmeket. 

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019