23 óra alatt 620 férfival közösült - érdekes Guinenss rekordok

Kovács Andrea
Írta: ,
23 óra alatt 620 férfival közösült - érdekes Guinenss rekordok

A versengés átszövi az életünket. Mért lenne ez alól kivétel a szex, hiszen nagyon is fontos szerepet tölt be a mindennapjainkban.

Kor

Hogy mikor túl öreg egy ember a szexhez? Olyan idős nem lehet senki. Mi sem bizonyítja ez jobban, mint a világ legidősebb pornósa, Shigeo Tokuda. A korábban ingatlanosként dolgozó bácsi nyugdíjazását követően kezdett kacérkodni a pornószakmával.

Ennek oka nemes egyszerűséggel az volt, hogy unatkozott. A 75 éves apóka 200 filmben alakított főszerepet, ráadásul a repertoár igen széles, nem állt meg az egyszerű, 2 szereplős verziónál. Természetesen a hölgyek sincsenek lemaradva a „versenyben”.

Milly Cooper idáig körülbelül 3500 férfival volt, ami nem meglepő, ha azt is hozzávesszük, hogy a nő öröm”lány”-ként dolgozik a második világháború óta. Házasságai miatt kisebb-nagyobb megszakításokkal űzi az ipart, de azt senki ne gondolja, hogy olcsón adja magát. A 96 éves asszony mindig nagyon elegáns, és üzletember kuncsaftjai évi több millió forintnyi bevételhez segítik hozzá.

Szeretők

Méltán pályázhatna a legtöbb szeretőt tartó férfi posztjára a már korábban emlegetett 17. századi uralkodó.

Ám őt is könnyedén letaszítja a trónról egy bizonyos Fatafehi Paulah, a Tonga-szigetek egykori királya. Hírét Cook kapitány hozta el Európába, aki 1777-ben járt a kérdéses szigeten. Az uralkodó előjoga volt, hogy a nőket megfossza szüzességüktől.

A király alattvalói pedig ehhez tartották magukat, így, tekintve a koronás fő hajlott korát, körülbelül 37000 hölgy életében hagyott maradandó nyomot. Ám még a király teljesítménye is eltörpül Augustus, római császár lányának étvágya mellett.

A kérdéses hölgy ugyanis nagyjából 80000 férfit csábított az ágyába, és ezzel bizony kivívta a nép haragját. A nem éppen erkölcsi tartásáról híres Róma sem tűrhetett ilyen nagy szexuális étvágyat, így a nő Pandateria szigetén, száműzetésben végezte.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba